Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ο Βαγγέλης Περρής «κάρφωσε» τον ψεκασμένο προκλητικό Πετράκο

 


Δικαιολογημένη επίθεση του Βαγγέλη Περρή στον Γρηγόρη Πετράκο  στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την επίθεση που έκανε ο αποτυχημένος τραγουδιστής στον Αρκά.

Ο Βαγγέλης Περρής συμβούλευσε  τον Γρηγόρη Πετράκο να κάνει αυτοψία σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και να δει τους ανθρώπους να «είναι σαν τα κοτόπουλα» και οι συγγενείς τους να λένε «μακάρι να είχα προλάβει». «Ας πάει σε ένα νοσοκομείο, είχα το θλιβερό προνόμιο να το δω με τα ίδια μου τα μάτια και να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα και τους συγγενείς τους ή τους ίδιους αν μπορούν να μιλήσουν, που λένε μακάρι να είχα προλάβει αυτό το οποίο ζω αυτή τη στιγμή. Εδώ βλέπουμε κάποιος να έχει πάρει φωτιά και να λέει κακομοίρη Αρκά εσύ έχεις πάρει», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Οποιοσδήποτε είναι κατά του κ. Πετράκου και των συν αυτώ βγαίνουν και καταγγέλλονται ότι τα παίρνουνε. Οι γιατροί οι οποίοι μιλάνε επιστημονικά τα παίρνουνε. Οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου είναι από τους καταχθόνιους που κυβερνούν μέσω μίας πυραμίδας που βρίσκεται σε μία έρημο. Ο Αρκάς είναι κακομοίρης. Ο Δρογώσης θέλει να γίνει διευθυντής στην ΕΡΤ. Βγαίνουνε και λένε απίστευτα πράγματα εναντίον αυτών το οποίο κάνουνε είναι απλώς να βλέπουμε στοιχεία. 4 εκατομμύρια θύματα εχθές στις 21:21 εχθές ήταν που ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια. 4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς. Όταν βγήκαν τα πρώτα φέρετρα είπαν ότι είναι ηθοποιοί, ότι δεν υπάρχουν», προσέθεσε. «Το βασικό είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα γιατί είναι μπροστά το στρατόπεδο του θανάτου και της ζωής. Δεν υπάρχει άλλο και το επόμενο βήμα είναι μόνο η ζωή», κατέληξε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου