Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Κοριτσάκι 8 μηνών βρέθηκε κάτω από το όχημα μεθυσμένου οδηγού

 


Το οκτώ μηνών κορίτσι βρέθηκε κάτω από το όχημα ενός μεθυσμένου οδηγού, που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα σκορπώντας το χάος στο προάστιο Γιόνκερς της Νέας Υόρκης.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την στιγμή που το όχημα του 43χρονου Ντέιβιντ Πόντσουρακ εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας σε ένα σταθμευμένο αμάξι. Η ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος συνεχίστηκε και ο Πόνκουρακ παρέσυρε στο διάβα του μια 36χρονη μητέρα, που διέσχιζε εκείνη την ώρα τον δρόμο, με το μωρό της στην αγκαλιά.

Το κορίτσι έπεσε από τα χέρια της μητέρας του και βρέθηκε κάτω από το αμάξι του μεθυσμένου οδηγού, το οποίο εν τέλει εισήλθε στο χώρο ενός παρακείμενου κουρείου, θρυμματίζοντας τη βιτρίνα. Ευτυχώς, οι περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του συμβάντος έσπευσαν στο κουρείο, προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν το βρέφος που βρισκόταν κάτω από το όχημα.

Σύντομα, στο σημείο κατέφθασαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην προσπάθεια απεγκλωβισμού του κοριτσιού και συνέλαβαν τον ανεύθυνο οδηγό του οχήματος.

Ευτυχώς, το κορίτσι επιβίωσε του ατυχήματος, φέροντας μερικές κακώσεις στο κεφάλι, για τις οποίες τώρα νοσηλεύεται, όντας σε σταθερή κατάσταση. Η μητέρα του επιβίωσε επίσης, αποκτώντας ορισμένα κατάγματα στο πόδι, για τα οποία λαμβάνει θεραπεία. «Είναι θαύμα που επιβίωσαν και οι δυο», σχολίασε, εκ των υστέρων, ο ένας εκ των δύο αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης. «Τόσο η μητέρα, όσο και το κοριτσάκι της έχουν τεράστια δύναμη».





ΠΗΓΗ: CNN 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου