Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Βόλος : Κλειδώθηκαν στο… τσιπουράδικο που διέρρηξαν

 


Όλα στραβά πήγαν για δύο Έλληνες κακοποιούς ηλικίας 36 και 29 χρόνων, οι οποίοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο στο τσιπουράδικο ενός 39χρονου στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο και εισέβαλαν στο εσωτερικό για να κλέψουν, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι δύο κακοποιοί, πήραν την ταμειακή μηχανή, την τηλεόραση και τα μηχανήματα παραγγελιών, και μόλις πήγαν να διαφύγουν διαπίστωσαν έντρομοι ότι είχαν εγκλωβιστεί στο κατάστημα, καθώς η πόρτα την οποία είχαν διαρρήξει κλειδώθηκε αυτόματα.

Οι κάμερες παρακολούθησης που διαθέτει το τσιπουράδικο κατέγραφαν πεντακάθαρα τα πρόσωπά τους, και πάνω στον πανικό τους έσπασαν το τζάμι της πόρτας και άρχισαν να τρέχουν.

Όταν έγινε αντιληπτή η διάρρηξη, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος παρέδωσε το βίντεο στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που δεν άργησαν να εντοπίσουν τους κακοποιούς που ήταν γνωστοί για την δράση τους, και να προχωρήσουν στην σύλληψή τους και την παραπομπή τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 

Στην κατοχή τους βρέθηκε μόνο η τηλεόραση που αποδόθηκε στον επιχειρηματία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου