Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Ανεξαρτητοποίηση βουλευτή του ΜεΡΑ25 καταγγέλει αντιδημοκρατικές πρακτικές


 

Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να προλάβει την ξεφτίλα και τις καταγγελίες της βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου και είχε διαρρεύσει ότι θα την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας προκειμένου να ελεγχθεί για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά».

Η επιστολή της όμως μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει για τις πρακτικές και για την λειτουργία του κόμματος του Βαρουφάκη. Στην επιστολή της καταγγέλλει την ηγεσία του κόμματος για αντιδημοκρατική και αυταρχική συμπεριφορά ενώ υποστηρίζει ότι «προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα κόμμα που μεταμφιέζεται σε κάτι που δεν είναι. Ένα κόμμα που διακηρύττει την αμεσοδημοκρατία και την ισότητα και την υπεράσπιση των αδυνάμων αλλα κάνει πράξη τον αυταρχισμό και προβαίνει σε αυθαίρετες αντιδημοκρατικές πρακτικές».

app-facebook
Κωνσταντίνα Αδάμου - Βουλευτής ΜέΡΑ25 Β' Θεσσαλονίκης
14 ώρες πριν

ΔΗΛΩΣΗ

Δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από το ΜέΡΑ25, διότι θεωρώ ηθικό μου χρέος και καθήκον προς τους συμπολίτες μου και προς τον εαυτό μου, την τήρηση των κεκτημένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οπως είναι η ελευθερία του λόγου, η δημοκρατία, η ισότητα, η ισηγορία, η ισονομία και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο.

Όταν εντάχθηκα στο εν λόγω κόμμα, πίστεψα στα όμορφα στημένα λόγια που διακήρυτταν… ομως 2 χρονια τώρα έγινα παρατηρητής αντιδημοκρατικών, αντισυντροφικών, αντιδεοντολο...

Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου