Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

«Unfair» των Ιαπώνων που δεν ξέρουν τις τους γίενται δεν έδειξαν την προσπάθεια του Πετρούνια

 


Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε με 15.333 και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση να προκριθεί στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο. 

Ωστόσο, η προσπάθεια του Έλληνα αθλητή δεν μεταδόθηκε ποτέ με την ιστοσελίδα της ΕΡΤ να κάνει λόγο για "unfair" των Ιαπώνων σκηνοθετών κάτι που έγραψε και στο facebook.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή, δείχνοντας έτσι ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην Ιαπωνία.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης σχολίασε ότι "η ΕΡΤ θα μεταδώσει αμέσως την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια μόλις έχει τα πλάνα" καθώς όπως εξήγησε "η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη".

Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020
Γιάννης Αργυρίου και 626 ακόμη
263 σχόλια
21 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου