Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ο αποτυχημένος Βαρουφάκης χαρακτηρίζει αποτυχημένη πρόεδρο την Φον ντερ Λάιεν



Ο αποδεδειγμένα αποτυχημένος πρώην υπουργός οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Για(με ένα ν)ης Βαρουφάκης, που πήγε να καταστρέψει την Ελλάδα και δεν έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ποινικές ευθύνες. Αυτό το παράδειγμα προς αποφυγή που παραμένει ατιμώρητος, έκανε επίθεση στην φον ντερ Λάιεν: H πιο αποτυχημένη πρόεδρος στην ιστορία της Επιτροπής

Ως την «πιο αποτυχημένη πρόεδρο στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» χαρακτηρίζει την κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Βαρουφάκης, αναφερόμενος στην επίσκεψή της στην Αθήνα και δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τι έγινε εχθές και πόσο καλό είναι για την Ελλάδα.

Ο Βαρουφάκης, σε δήλωση του, αναφέρει και δείχνει πόσο μικρό είναι το ακροαριστερό μυαλό του:

«Αντί να πηγαίνει σπίτι της, μετά από το πανευρωπαϊκό εμβολιαστικό φιάσκο για το οποίο ευθύνεται προσωπικά, η πιο αποτυχημένη πρόεδρος στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έρχεται στην Αθήνα να χαριεντιστεί με τη Μητσοτάκης ΑΕ, θριαμβολογώντας από κοινού για το Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο θα μεταφέρει δισεκατομμύρια των φτωχότερων Βορειοευρωπαίων στους ολιγάρχες μας των βορείων προαστίων».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου