Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ο Πολάκης κυκλοφορεί ανάμεσα σε ασθενής ανεμβολίαστος και επικίνδυνος για την δημόσια υγεία



Η αναρτήσεις του επικίνδυνου Παύλου Πολάκη, δείχνουν το πόσο ακατάλληλος ήταν για να διαχειριστεί την πανδημία και ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ!!!

Η δήλωση του επικίνδυνου Πολάκη: "Δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα - Τώρα δεν έχει νόημα" σόκαρε τους πολίτες



Με σχόλιό του στο Facebook, o επικίνδυνος πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, παραδέχθηκε ότι δεν έχει εμβολιστεί ακόμα και τονίζει ότι θα αποφασίσει τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο για το ποιο εμβόλιο θα κάνει με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές. "Τώρα δεν έχει νόημα" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης και κυκλοφορεί ανεμβολίαστος ανάμεσα σε ασθενής.

Μας είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι η ανηθικότητα του Αλέξη Τσίπρα, φτάνει στο σημείο να ανέχεται τον Πολάκη και τις δηλώσεις του επειδή θέλει να πάρει κάποιους ψήφους απο τους αρνητές ψεκασμένους. Βέβαια υπάρχουν πολλά παραδείγματα που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ηθική και φιλότιμο.

Σκεφτείτε αυτό μόνο, ξέσπαγε η πανδημία και θα έπρεπε να την διαχειριστεί ο Αλέξης Τσίπρας και υπουργός υγείας ο Πάυλος Πολάκης!!! Πώς θα πήγαινε η εθνική εμβολιαστική εκστρατεία από ένα αρνητή υπουργό, πόσους νεκρούς θα είχαμε, σε τι κατάσταση θα βρισκόμασταν.

Στον επικίνδυνο με πλήρη κάλυψη Τσίπρα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη απάντησε ο o υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος.



Ο Παύλος Πολάκης προκλητικός και επικίνδυνος αντί να ζητήσει συγνώμη συνέχισε το παραλήρημα του και δεν άργησε να απαντήσει στον Άκη Σκέρτσο.


Η Πελώνη είπε για τον επικίνδυνο Πολάκη: Επιβεβαιώνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ

"Ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος εκφράζει επιφυλάξεις για τα εμβόλια.

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ» καταλήγει η κ. Πελώνη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου