Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Οι άξιοι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών - Συγχαρητήρια απο όλους τους Έλληνες


 

Με αφορμή την είδηση της εξιχνίασης, του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την άτυχη 20χρονη Καρολάιν, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών.

Οι αξιωματικοί και οι αστυφύλακες του Ανθρωποκτονιών έκαναν σοβαρά την δουλειά τους, και οφείλουμε να εγκωμιάσουμε το έργο τους, την προσφορά τους, την αφοσίωση τους στο καθήκον και το πάθος τους για Δικαιοσύνη.

Το σύνθημα τους είναι «Ο φάκελος μιας δολοφονίας ποτέ δεν κλείνει, παρά όταν ανακαλυφθεί ο δολοφόνος».

Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής (κοινώς λεγόμενο "Ανθρωποκτονιών") της Ασφάλειας Αττικής, έδειξε ποια είναι πραγματικά η αστυνομία και πώς δουλεύει.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, προέρχονται από τα σπλάχνα του Τμήματος, έχοντας μαθητεύσει χρόνια πλάι στους παλιούς και είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ασφάλεια. Από τον επικεφαλής μέχρι τον νέο φρέσκο στην υπηρεσία αστυφύλακα, δείχνουν την αφοσίωση τους στο έργο τους και την βαθιά γνώση και αφοσίωση που έχουν για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, είναι άνθρωποι με αδιανόητη αφοσίωση στο έργο τους, εργατικότητα απαράμιλλη, γνώση βαθιά και αίσθηση ευθύνης που δεν τη συναντάς στις μέρες μας.

Άξιοι!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου