Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΚΑΘΑΡΜΑ στην Τουρκία του δικτάτορα Ερντογάν έδερνε την έγκυο γυναίκα του

 


Με το διάταγμα που δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της 19ης Μαρτίου, ο δικτάτορας Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία αποχωρεί από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, την πρώτη διεθνή συνθήκη που όριζε νομικά δεσμευτικούς κανόνες σε περίπου τριάντα χώρες για να αντιμετωπιστεί η βία βάση του φύλου.

Ο Ισλαμιστής δικτάτορας Ερντογάν, δείχνοντας και πρόσφατα το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένα κάθαρμα Ισλαμιστής σε μια γυναίκα, είχε αφήσει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όρθια.

Συντηρητικές και ισλαμικές οργανώσεις ζητούσαν από τον Ερντογάν να αποσυρθεί η Τουρκία από τη Σύμβαση, υποστηρίζοντας ότι βλάπτει τις «παραδοσιακές» οικογενειακές αξίες, γιατί προάγει την ισότητα των φύλων και «ευνοεί» την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, απαγορεύοντας τις διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η ενδοοικογενειακή βία και οι δολοφονίες γυναικών στην Τουρκία του δικτάτορα Ενρογάν, παραμένουν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, ενώ σύμφωνα με την οργάνωση «We Will Stop Femicide», μόνο το 2020 δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 300 γυναίκες στην Τουρκία.

Σκηνές τριτοκοσμικές εκτυλίχθηκαν σε μια γειτονιά της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία όπου ένας "άνδρας" δέρνει την έγκυο γυναίκα του μέσα στη μέση του δρόμου. 

Ο "άνδρας" κτυπάει με βίαια στη σύζυγό του, την οποία σώνουν αστυνομικοί και περαστικοί.

Η γυναίκα που από ότι φαίνεται το κάθαρμα σύζυγος της, την κακοποιοί συνέχεια δεν θέλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποβάλλει μήνυση.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου