Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Υπόθεση Γιακουμάκη: «Είχε σκεφτεί να πηδήξει από το παράθυρο»

 


Συμφοιτητής του Βαγγέλη κατέθεσε όσα ο ίδιος γνώριζε και όσα είχε πληροφορηθεί ότι συμβαίνουν σε βάρος του νεαρού σπουδαστή. Στην κατάθεση αυτή οι γονείς και η αδελφή του δεν άντεξαν την περιγραφή και αποχώρησαν από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Με τον Βαγγέλη, όπως είπε, έκαναν παρέα μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epirus-tv-news.gr, ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο περιστατικό που τον είχαν κλειδώσει έξω από το δωμάτιο, στο κλείσιμό του στην ντουλάπα, ενώ ανέφερε πως τον είχε δει με τραυματισμένο το χέρι του από σπασμένο ποτήρι. 

Μία φορά που είχαν βρεθεί για καφέ, ο Γιακουμάκης φέρεται να του είχε πει πως τα είχε βρει δύσκολα με τις παρέες του, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που είχε σκεφτεί να πέσει από το παράθυρο.

Στην κατάθεση του αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε συρθεί από έναν από τους κατηγορούμενους με μία σκισμένη μπλούζα από το διάδρομο στο δωμάτιό του, για μία απόσταση δυο περίπου μέτρων καθώς και σε ένα σημάδι στο λαιμό του.

Ο Βαγγέλης αναγκαζόταν, σύμφωνα με την κατάθεση, να κάνει μπάνιο στις 2 και 3 τα ξημερώματα γιατί του έκλειναν το νερό, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα αισθανόταν ο ίδιος αν του συνέβαιναν ανάλογα περιστατικά, απάντησε πως θα στεναχωριόταν ως τα όρια της κατάθλιψης.

«Ο Βαγγέλης ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος και δεν είχα ακούσει ποτέ ότι είχε λάβει μέρος σε κάποια φασαρία» είπε σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο συμφοιτητής του Γιακουμάκη, ενώ όταν ρωτήθηκε αν η συγκεκριμένη παρέα έκανε πλάκες και σε άλλα παιδιά απάντησε «νομίζω ναι», αλλά μικρότερης έντασης. «Σταμάτησαν και συνέχισαν με τον Βαγγέλη».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου