Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που βίαζαν επί μέρες 20χρονη

 


Δύο 20χρονοι Αλβανοί γνώρισαν μια 19χρονη κοπέλα μέσω Facebook, έκλεισαν ραντεβού μαζί της, την πήραν την έβαλαν σε ένα σπίτι στα Πατήσια και την βίαζαν για τρεις μέρες.

Στην συνέχεια οι Αλβανοί κακοποιοί την εγκατέλειψαν στο λιμάνι του Πειραιά και έφυγαν  για διακοπές στη Μύκονο! Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών μαζί με κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Μυκόνου, μετά απο συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν, μόλις έφτασαν στο νησί της Μυκόνου να τους εντοπίσουν να τους περάσουν χειροπέδες και να τους στείλουν πίσω στην Αθήνα για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όπως κατέθεσε το θύμα όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν οι δύο Αλβανοί, της έπιασαν κουβέντα μέσω Facebook, την κατάφεραν να βγουν ραντεβού μαζί της και αφού συναντήθηκαν, η ίδια ισχυρίζεται οτι της έριξαν κάτι στο ποτο για να κάμψουν τις αντιστάσεις της, την οδήγησαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια όπου για τρεις ημέρες ξεσπούσαν πάνω της τα αρρωστημένα τους ένστικτα βιάζοντας την. 

Το πρωϊ του Σαββάτου οι δύο Αλβανοί βιαστές μαζί με την κοπέλα , η οποία όπως κατήγγειλε ήταν ακόμη ναρκωμένη, πήραν το τραίνο και  μετέβησαν στην περιοχή του Πειραιά. Εκεί,  παράτησαν την 19χρονη επίσης Αλβανίδα στο λιμάνι του Πειραιά και ανέβηκαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο. 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους απο την Υποδιεύθυνση του νησιού και τους άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου, με οδηγό τις φωτό που τους έδωσε το θύμα απο το Facebook, μόλις οι δυο Αλβανοί βιαστές αποβιβάστηκαν απο το καράβι, τους συνέλαβαν αμέσως πριν προλάβουν να αντιδράσουν και τους έστειλαν με το ίδιο καράβι πακέτο πίσω στην εισαγγελία Αθηνών για τα περαιτέρω.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου