Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ο Τσίπρας έπρεπε να μιλήσει αγγλικά στο φόρουμ για να γελάσουμε, αλλιώς δεν είχε νόημα η παρουσία του

 


Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, θα είχε νόημα μόνο εάν τον έβαζαν να μιλήσει αγγλικά για να διασκεδάσει όλη η υφήλιος.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Φόρουμ δεν είχε κανένα νόημα, και κανένα ενδιαφέρον σε κανένα για να τον δει η να τον ακούσει. Δεν έδωσε τίποτα φρέσκο για να δώσεις βάση στα λεγόμενα του, και ήταν ένας Τσίπρας που κάνει αντιπολίτευση με  λαϊκισμό και ψέματα.

Μέχρι και σύμμαχος του Μπάιντεν δήλωσε ο τελειωμένος πολιτικά Αλέξης Τσίπρας και εκεί γελάσαμε πολύ μαζί του, στην προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να πείσει ότι είναι σύμμαχοι του νέου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ότι δήθεν λένε τα ίδια πράγματα.

Το συμπέρασμα από την εμφάνιση Τσίπρα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι ότι ο ελληνικός λαός βαρέθηκε να βλέπει και να ακούει τον κ. Τσίπρα να λαϊκίζει, ο Τσίπρας όμως που δεν έχει καταλάβει τίποτα, συνεχίζει στην ίδια γραμμή που τον έχει στις δημοσκοπήσεις να παλεύει με τον κανένα.

Δεν μπορεί να δώσει τίποτα διαφορετικό στην πολιτική, αλλά αυτό ξέρει αυτό κάνει και σε κάθε εμφάνιση του θα λαϊκίζει, μέχρι να το πάρουν απόφαση στον ΣΥΡΙΖΑ και να τον στείλουν σπίτι του μαζί με όλη τη ομάδα που τον περιβάλει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου