Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Επικίνδυνο νούμερο γιατρός απέτρεπε τρόφιμους του ψυχιατρείου κι ασθενείς να εμβολιαστούν

 


Το θέμα είναι ποιός θέλει ψυχιατρική παρακολούθηση, ο γιατρός η οι ασθενείς;

Ο ψεκασμένος γιατρός χαρακτήριζε το εμβόλιο ως το επικίνδυνο μέσω μιας αρχής παγκόσμιας παρακολούθησης (Big Brother) και αυτό το νούμερο ήταν στην επιστημονική κοινότητα του Δρομοκαΐτειου ψυχιατρικού νοσοκομείου όπου απέτρεπε ασθενείς και τρόφιμους να  εμβολιαστούν.

Το επικίνδυνο νούμερο και γιατρός είχε καταφέρει να πείσει δέκα τρόφιμους ξενώνα του νοσοκομείου στα δυτικά προάστια να μην εμβολιαστούν, με αποτέλεσμα σήμερα, ημέρα της διαδικασίας, να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και του σωματείου εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο είπε στα ΜΜΕ ότι ο γιατρός που είναι πάνω από 40 ετών θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πειθαρχική διαδικασία: «Βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία να πείσουμε τους αρρώστους του ξενώνα να εμβολιαστούν. Είχε πείσει και τους δέκα τρόφιμους να μην εμβολιαστούν και τελικά καταφέραμε ν αλλάξουμε την γνώμη στους μισούς και τώρα προσπαθούμε για τους υπόλοιπους. Το Δρομοκαΐτειο ήταν εμβολιαστικό κέντρο, αλλά επειδή είναι ειδικό νοσοκομείο σταμάτησε. Εδώ και ένα μήνα κάναμε ένα αίτημα για περίπου 70 εμβολιασμούς προσωπικού και ασθενών από ξενώνες. Μέσα σ αυτούς είναι και ένας ξενώνας που έχουμε στα δυτικά προάστια. Ο γιατρός αυτός είναι ο επιστημονικά υπεύθυνος του ξενώνα, ο θεράπων ιατρός και των 10 τρoφίμων. Όταν έμαθε ότι σήμερα θα γίνουν οι εμβολιασμοί, πήγε χθες και χωρίς να έχει καμία δουλειά εκεί, άρχισε να τους λέει να μην εμβολιαστούν».

Θρησκευτικοί λόγοι και το φαινόμενο Big Brother μεταξύ των όσων υποστηρίζει: «Πήγε και σήμερα ημέρα εμβολιασμού και ενώ όλα ήταν έτοιμα να ξεκινήσει η διαδικασία, εκείνος έλεγε πάλι τα δικά του αποτρέποντας τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Μάλιστα έλεγε στο προσωπικό "Μην τους πιέζετε να εμβολιαστούν". Τελικά οι πέντε εμβολιάστηκαν και οι άλλοι γίνεται προσπάθεια να πειστούν. Χωρίς δεύτερη σκέψη έχει ξεκινήσει η διαδικασία πειθαρχικού γιατί εκθέτει την ζωή των ανθρώπων αυτό σε κίνδυνο».

Ο γιατρός όπως οφείλει ούτε self test στον εαυτό του δεν κάνει: «Ο ίδιος αρνείται να κάνει και τα self test, όπως έχει οριστεί, ενώ δηλώνει πως μας παρακολουθούν σε παγκόσμιο επίπεδο και επικαλείται και θρησκευτικούς λόγους. Δεν πάει καλά o άνθρωπος και είναι επιστήμονας γιατρός. Eκφράζει ψεκασμένες απόψεις και ιδεοληψίες μπροστά από την επιστημονική άποψη. Έμαθα πως τον έχουν παύσει ως επιστημονικά υπεύθυνο από τον ξενώνα, ενώ θα κινηθεί γρήγορα και η πειθαρχική διαδικασία».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου