Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ξαναχτύπησε ο ακροαριστερός φίλος του Τσίπρα Υποχθόνιος και απειλεί αστυνομικούς

 


Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι! Έχει μαζευτεί υπόκοσμος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ξαναχτύπησε ο επικίνδυνος ακροαριστερός φίλος του Αλέξης Τσίπρα, με απειλές κατά των αστυνομικών ελπίζοντας ότι θα υπάρξει 2η φορά αριστερά.

Διαβάζουμε στο alphafreepress.gr, για ύβρεις και απειλές πως την «δεύτερη φορά αριστερά» οι αστυνομικοί θα σταλθούν στον Έβρο για να «βλέπουν την τουρκική σημαία» εκτοξεύει μέσω λογαριασμού του στο Instagram o γνωστός ράπερ Υποχθόνιος. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος, εμφανίζεται να αναφέρει χαρακτηριστικά, «Που είστε ρε που είστε; Έτσι κυκλοφορώ. Ξέρεις τι πέρασα, μο@νι, λ@λο@μπατσε, μπ@στα@ρδε, μπ@στα@ρδε, με βάζετε μέσα; μπ@στα@ρδε, μπ@στα@ρδε, δευτερη φορά αριστερα (ακατάλυπτο) στον Έβρο θα σε έχω γ@μημενε».


Γ@μημένοι κ@λο@μπατσοι εδώ θα πληρώσετε

Σε άλλο βίντεο που εμφανίζεται ο ίδιος, αναφέρει πως, « Μάγκες εδώ στη μέση του δρόμου. Μια εβδομάδα, τρία μαύρα ασφαλίτικα παρακολουθούσανε εμένα, γιατί νομίζαν είχα όπλα, όπλα από τα jumbo είχα. «Γ@μημένοι κ@λο@μπατσοι εδώ θα πληρώσετε, η δεύτερη φορά αριστερά στον Έβρο θα είστε, στον Έβρο και θα κοιτάτε την Τουρκική σημαία, μ@υν@παν@ γ@μημεν@. Aφορμή για την επίθεση, στάθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Κοζάνης μετά από έλεγχο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου