Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Αφού δεν του έκατσαν οι υπόλοιπες κινητοποιήσεις τώρα ξεσηκώνει τους αγρότες

 


Στο τέλος της πολιτικής του καριέρας ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνει ένα σωσίβιο για να επιβιώσει και να κρατηθεί στην εξουσία του κόμματος.

Έχει αποδείξει πόσο αδίστακτος είναι, όταν είπε το εγκληματικό " παίρνω το ρίσκο να κολλήσουν κορονοιό κάποιοι από τις διαδηλώσεις". Αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές είχε στόχο να κερδίσει κάτι από τις κινητοποιήσεις και το μόνο που κέρδισε ήταν να εξοργίσει περισσότερο τους πολίτες.

Πόνταρε στις κινητοποιήσεις στα πανεπιστήμια, δεν του έκατσε! 

Στήριξε με κινητοποιήσεις τον δολοφόνο Κουφοντίνα, δεν του έκατσε!

Προσπάθησε να πολώσει με την αστυνομική βία δεν του έκατσε!

Προσπάθησε να παίξει το χαρτί για να τρομάξει την κοινωνία με την πανδημία, δεν του έκατσε!

Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το #metoo, έχοντας συγκαλύψει ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ σεξουαλική κακοποίηση 5 γυναικών μέσα στην πρεσβεία της Βενεζουέλας, δεν του έκατσε!

Τώρα βρήκε άλλο στόχο ο επικίνδυνος πολιτικός και θέλει να εκμεταλλευτεί τους αγρότες ξεσηκώνοντας τους σε κινητοποιήσεις, μέσω πανδημίας. 

Πλήρη στήριξη στις κινητοποιήσεις των αγροτοπαραγωγών παρέχει ο λαοπλάνος Αλέξης Τσίπρας, την ίδια ώρα που η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει την πλήρη στήριξη  του και στις κινητοποιήσεις τις οποίες σπεύδει να… προαναγγέλλει  κατά των προτεινόμενων αλλαγών στον τομέα της εργασίας και περιμένει μήπως κερδίσει κάτι. Ποιος ξεχνάει τις φωτογραφίες επάνω στα τρακτέρ, όταν εξαπατούσε τους αγρότες; Τι έκανε από όσα είπε; Τίποτα!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας, ετοιμάζει και ένα σχέδιο κινητοποιήσεων, σε πολλούς εργασιακούς τομείς με όπλο το νομοσχέδιο που αφορά την εργασία, και που δεν έχει καν διαβάσει ο ίδιος, είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί όλους τους εργαζόμενους που θα καταφέρει να εξαπατήσει.

Το θέμα είναι ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι όλοι, και όσο περισσότερο προκαλεί εκμεταλλευόμενος μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, πολίτες, τόσο μεγαλύτερη απαξία θα παίρνει μαζί με το κόμμα του.

Μην ξεχνάτε κάτι, ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε πριν χρόνια τις εκλογές, λέγοντας ψέματα, τάζοντας και εξαπατώντας όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, δεν έχει αλλάξει καθόλου να το θυμάστε πάντα όταν τον ακούτε να μιλάει, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα βαδίζει στην ίδια συνταγή της ανήθικης απάτης και ότι κερδίσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου