Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Υπόκοσμος, βόθρος, παρακμή - Ο Χρυσοχοΐδης βάζει πρόσθετα μέτρα προστασίας για τον Βαξεβάνη

 


Τι ζούμε ρε φίλε;;;;

Μετά την ανάρτηση του εκδότη του docoumentonews.gr Κώστα Βαξεβάνη, που αφορά την κόντρα του με τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, εκτοξεύοντας καταγγελίες για τακτικές υπόκοσμου και παρακμής που μόνο αποστροφή προκαλούν στην κοινωνία, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αύξησε τα μέτρα προστασίας του Βαξεβάνη.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες τις απάτες του Μένιου Φουρθιώτη, που οδήγησαν στην υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από το κράτος και ερευνώνται από την δικαιοσύνη.

Ο Βαξεβάνης όπως δήλωσε την σοβαρή καταγγελία του κινδυνεύει από τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη που όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του ίδιου του δημοσιογράφου, έχει κάνει συμβόλαιο ο παρουσιαστής για να στηθεί επίθεση στο σπίτι του ώστε να του παρέχουν ασφάλεια, και παράλληλα για να δολοφονήσουν και δύο δημοσιογράφους ένας εκ των οποίων είναι ο Βαξεβάνης.

Με δήλωσή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκαθαρίζει, με αφορμή καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη ότι έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του, τα εξής: «Αμέσως μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί απειλών κατά της ζωής του, λήφθηκαν πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου