Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο Φουρθιώτης διέπραξε κακούργημα αφού απέσπασε παράνομα 200.000 ευρώ!

 


Βρούτσης: Ο Φουρθιώτης πήρε 200.000 ευρώ πριν αποκαλυφθεί η απάτη και τον σταματήσουμε.

Εκτός των άλλων κατηγοριών που αφορούν την συμπεριφορά του και τους εκβιασμούς με μπράβους στο Υπουργείο Εργασίας, το σοβαρότερο είναι το κακούργημα της υπεξαίρεσης 200.000€, χρημάτων που δεν δικαιούται.

Νέες πτυχές της υπόθεσης με τον Μένιο Φουρθιώτη έδωσε ο πρώην υπουργός Εργασίας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας στο OPEN το πρωί της Τετάρτης ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για αρκετά περιστατικά, εκβιασμού και τραμπουκισμού εις βάρος υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εργασίας όσο και κατά του ιδίου. Όπως είπε, τουλάχιστον για τρεις μήνες ο παρουσιαστής εισέπραττε ποσά που δεν αντιστοιχούσαν στις μηνιαίες του απολαβές, υπολογίζοντας τις ζημιές γύρω στις 70.000 με 80.000 ευρώ.

Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι πρόκειται για ποσά τριών μηνών. «Τον μήνα Οκτώβριο, που δεν πληρώθηκε και το φρέναρα ήταν 70.000 - 80.000 ευρώ» , το συνολικό ποσό που απέσπασε ο Φουρθιώτης να υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Από σήμερα ο φάκελος Μένιος Φουρθιώτης είναι στον εισαγγελέα και έχει διαταχθεί έρευνα για πολλά αδικήματα, ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου