Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Επικίνδυνος ο Τσίπρας στοχοποίησε την Σοφία Νικολάου και κουβέντα για Δρίτσα -τρομοκρατία - Κουφοντίνα

 



Εμφανίστηκε στην βουλή εχθές ο Αλέξης Τσίπρας για να εξαπατήσει τον ελληνικό λέγοντας ψέματα και παραποιώντας στοιχεία για την πανδημία.

Μία ώρα έλεγε ψέματα για την πανδημία μήπως καταφέρει και τρομάξει τον ελληνικό λαό, και παράλληλα φρόντισε να στοχοποιήσει στους κακοποιούς συντρόφους του, την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, απαξιώνοντας την μάλιστα προσφωνώντας «αυτή την κυρία» και δείχνοντας ακόμα μία φορά ότι δεν έχει ούτε ήθος, ούτε τρόπους.

Στο παραλήρημα ψεύδους και εξαπατήσεις μίας ώρας, δεν κατάφερε ο Τσίπρας να βρει μία κουβέντα αποδοκιμασίας των απόψεων Θ. Δρίτσα για την τρομοκρατία στην Ελλάδα.

Ούτε κουβέντα δεν είπε για το θέμα Κουφοντίνα, αποφεύγει να μιλήσει ξεκάθαρα κατά του Κουφοντίνα, όπως ακριβώς αποφεύγει να μιλήσει και ξεκάθαρα υπέρ, ποντάρει και παρακαλάει να γίνουν φασαρίες και καταστροφές υπέρ Κουφοντίνα, μήπως κάνει ζημιά στην κυβέρνηση. 

Φοβάται να στεναχωρήσει τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται υπέρ των εγκλημάτων της 17Ν, και του εκτελεστή της Δημήτρη Κουφοντίνα, δεν πρόκειται να μιλήσει και να καταδικάσει συμπεριφορές και δηλώσεις συντρόφων του ειδικά ακροαριστερών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου