Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Όταν δεν αρέσει το αποτέλεσμα στην ακροαριστερά καταργεί το ερώτημα - Αυτό προσπάθησε η "Αυγή"

 


Έτσι λειτουργεί η ακροαριστερά, όταν δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα καταργούμε το ερώτημα και αυτό προσπάθησε να κάνει με άρθρο της η εφημερίδα "Αυγή" που δεν δέχεται ότι η κοινωνία είναι κατά του εκβιασμού Κουφοντίνα.

Δεν άρεσε στην εφημερίδα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει τον αμετανόητο εκτελεστή Κουφοντίνα, ότι 7 στους 10 πολίτες ζητάνε να μην περάσει ο εκβιασμός του κατά συρροή δολοφόνου να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στη δημοσκόπηση της MRB, στο ερώτημα: «Να ικανοποιήσει ή όχι η κυβέρνηση το αίτημα Κουφοντίνα;», το 69,8% ζητά «να μην κάνει δεκτό το αίτημα του», ενώ μόλις 15,5% ζητούν «να γίνει δεκτή» η μεταγωγή Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η εφημερίδα «Αυγή», προσπάθησε να ακυρώσει το ερώτημα γιατί δεν της άρεσε το αποτέλεσμα λέγοντας κατά την ακροαριστερή της λογική «παραπλανητικό και καθοδηγητικό, από την αρχή μέχρι το τέλος», ενώ καταλήγει λέγοντας ότι «ζητήματα θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν πρέπει να μπαίνουν σε δημοσκοπήσεις»!

Για να ενισχύσει την ακύρωση του ερωτήματος η εφημερίδα «Στο πρώτο μάθημα του πρώτου έτους της Πολιτικής Επιστήμης, οι φοιτητές μαθαίνουν πως ζητήματα θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν πρέπει να μπαίνουν σε δημοσκοπήσεις. Διότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι καθολικά και δεν επιτρέπεται να τίθενται υπό διαπραγμάτευση με όρους ευκαιριακών πλειοψηφιών-μειοψηφιών», γράφει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν το συντριπτικό «Όχι» των πολιτών στο συγκεκριμένο ερώτημα.

«Η MRB χτες έγινε η ντροπή της Πολιτικής Επιστήμης», καταλήγει το άρθρο της «Αυγής» προσπαθώντας να καταργήσει το ερώτημα γιατί δεν της άρεσε το αποτέλεσμα.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι η κοινωνία δεν τους έχει σιχαθεί μόνο, είναι και εξοργισμένοι μαζί τους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου