Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Έφυγαν με κορονοιό και αντί να τους συλλάβουν τους πήγαν σπίτι τους με ασθενοφόρο

 


Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Λαμία με δύο άτομα (μητέρα και γιος) έφυγαν μόνοι τους από το Νοσοκομείο Λαμίας ενώ νωρίτερα είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό και κυκλοφορούσαν ελεύθερα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία αφού μετά από ειδοποίηση από το νοσοκομείο Λαμίας, τα δύο άτομα «μπλοκαρίστηκαν» λίγο πιο πάνω από το ύψος του γνωστού σούπερ μάρκετ, περίπου 500 μέτρα από το Νοσοκομείο στη βόρεια πλευρά της πόλης, περιμένοντας ταξί όπως έλεγαν αρχικά ώστε να τους μεταφέρει στην περιοχή της Αταλάντης.

Όπως δήλωσαν στην κάμερα «μπήκαμε ηθελημένα στο νοσοκομείο Λαμίας για έλεγχο και η κράτηση τους είναι παράνομη. Θέλουμε να φύγουμε να γυρίσουμε στο σπίτι μας και αφού η μικροβιολόγος μας επιβεβαιώσει ότι έχουμε τον ιό θα κάνουμε την σχετική καραντίνα».

Με εντολή εισαγγελέα αντί να συλληφθούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο να νοσηλευθούν με το ζόρι για το καλό τους και το καλό των πολιτών, μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους μέχρι να αποφασιστεί τι θα συμβεί και μέχρι να αποφασιστεί θα κινδυνεύουν όλοι στην περιοχή.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου