Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Από τέτοιους ανόητους αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπε Ζαχαριάδης


 

Πέρασε ο ανόητος την δήλωση του πρωθυπουργού στο WRC, για διάγγελμα στον Ελληνικό λαό!!

Ένας Συριζαίος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν τον βοηθάει το IQ του, τι σημαίνει ένας αγώνας Παγκόσμιου ενδιαφέροντος για την Ελλάδα και την προβολή της!!

Οι μόνοι που θα μπορούσαν σπεύδοντας να εκμεταλλευτούν πολιτικά ακόμα και την επιτυχία της επιστροφής του Ράλι Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, συγχέοντας το μάλιστα με την Πανδημία, είναι οι Συριζαίοι.

Ένας απο αυτούς, είναι ο γνωστός ανόητος Κώστας Ζαχαριάδης που με αφορμή την δήλωση διαφήμιση του Πρωθυπουργού στο επίσημο διαδικτυακό τόπο του WRC (World Rally Championship) στα Αγγλικά, τον οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια κάθε μήνα από όλο τον κόσμο, νόμιζε ότι ο Πρωθυπουργός έκανε διάγγελμα στον Ελληνικό λαό.

Ο κος Μητσοτάκης με φόντο την Ακρόπολη δήλωσε (στα Αγγλικά):

«Πριν από εβδομήντα χρόνια η Ακρόπολη αποτέλεσε το φόντο για έναν σπουδαίο αγώνα, που αργότερα καθιερώθηκε ως το “Ράλι των Θεών”. Ένας επικός αγώνας ράλι που ανέκαθεν έφερνε τα πληρώματα αντιμέτωπα με συνθήκες μοναδικές. Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας, το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει, και μάλιστα εν μέσω μιας χρονικής συγκυρίας που η Ελλάδα βρίσκει και πάλι το δρόμο της. Κατά την τελευταία δεκαετία βρεθήκαμε στη δική μας “διαδρομή”, που περιείχε πολλές εναλλαγές. Πλέον, η Ελλάδα χαράζει το μέλλον της κάνοντας σημαντικά άλματα όσον αφορά την έρευνα, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και πάλι να φιλοξενήσουμε διεθνούς απήχησης εκδηλώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι».

Αυτή η επιτυχία και η προβολή της Ελλάδας δεν άρεσε στους Συριζαίους και βγήκε ο Ζαχαριάδης να μας θυμίσει και πάλι από ποιους ανόητους και επικίνδυνους αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην το ξεχνάει ο Έλληνας πολίτης.


Ο συγκεκριμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει, γιατί έχει δείξει πολλές φορές με αυτά που λέει και γράφει πόσο ανόητος είναι, αλλά το ότι  δεν έχει ιδέα το τι εστί ένας αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, τόσο για την παγκόσμια προβολή της χώρας που το διοργανώνει, των αξιοθέατων της, όσο και για τα επιχειρηματικά βλέμματα που τραβάει, ένας τέτοιος υψηλού επιπέδου αγώνας, στον οποίο συμμετέχουν οι πιο μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτό δείχνει το πόσο ακροαριστεροί σκοταδιστές είναι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και μόνο ο λόγος που κάθε χρόνο δεκάδες χώρες, παραμένουν στην «αναμονή» ζητώντας να πάρουν έναν από τους αγώνες του WRC, αγώνες που είναι εφάμιλλη με την F1, λέει πολλά σε κάποιον που έχει μυαλό και δεν είναι Σύριζα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου