Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ανεπάρκεια Γεννηματά για ακόμα μία φορά! Εκανε γενική άκυρη αντιπολίτευση με δύο κουβέντες για το θέμα

 



Ο πρωθυπουργός φώναξε τους πολιτικούς αρχηγούς για συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν κατάλαβε η Φώφη Γεννηματά!!

Η Φώφη Γεννηματά έδειξε για ακόμα μία φορά την ανεπάρκεια της να ηγείται του ΚΙΝΑΛ, και περιμένοντας την να τοποθετηθεί σοβαρά και ουσιαστικά στο σημερινό θέμα στην βουλή, αυτή θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει συνολική άκυρη αντιπολίτευση.

Απογοήτευσε η Φώφη Γεννηματά που αντί να κάνει την διαφορά μεταξύ ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, και να καταγγείλει την χυδαιότητα ΣΥΡΙΖΑ με τις αθλιότητες, χαρακτήρισε γενικόλογα «Φούσκα», τη σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τα δύο κόμματα πως είναι μακρυά από τα -κάθε φύσης- προβλήματα της κοινωνίας.

Εάν υπήρχε σοβαρότητα στην κυρία Γεννηματά θα έπρεπε να δείξει την σοβαρότητα της στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψηφοφόρους του, καταδικάζοντας την χυδαιότητα των όσων διέπραξαν ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αναφορά που έκανε η Γεννηματά για το #metoo ήταν ότι πρέπει να μείνει ελεύθερο και ακηδεμόνευτο, τόνισε και κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστέρηση στην αντίδρασή της, προσθέτονας ότι η υπουργός Πολιτισμού φέρει ευθύνη, «ακόμη και αν εξαπατήθηκε». 

Και ανέφερε ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ μην μπορώντας να δει και να κάνει την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κύρια ευθύνη βαραίνει τον πρωθυπουργό.

Η Γεννηματά καταδίκασε το hashtag #NΔΠαιδεραστές κι εν συνεχεία τόνισε γενικολογώντας χωρίς ουσιαστική τοποθέτηση ότι δεν χρειάζεται διχασμός «που υποτιμά το δράμα των θυμάτων και αποτρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα».

Η ακατάλληλη πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε «να έρθουν όλα στο φως» χωρίς συγκαλύψεις, ενώ δήλωσε πως κάθε πρωτοβουλία, όπως η ένταξη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολικά μαθήματα, θα έχει τη στήριξη του κόμματός της. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου