Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο Τούρκος τρελοδικτάτορας άλλαξε το όνομα του Αιγαίου

 


Δέν μαζεύετε ο τρελό Ερντογάν και κάθε μέρα λέει όλο και κάτι καινούργιο, κάνοντας τους σοβαρούς ανθρώπους ανά την υφήλιο, να γελάνε μαζί του και να προβληματίζονται για την τρέλα του.

Ο τούρκος δικτάτορας Ρετζέπ Ερντογάν μιλώντας σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος AKP, έκανε λόγο για “προβοκάτσιες” στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, μετονομάζοντας μάλιστα το Αιγαίο σε θάλασσα των νησιών!

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης “Στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία θα συνεχίσει την παρουσία της καθώς με την ισχύ της και τις δυνατότητες της θα συνεχίσει να είναι εκεί” ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος. 

Αναφέρθηκε και στην Αγία Σοφία, καθώς συνέδεσε τη μετατροπή της σε τζαμί με το τρομοκρατικό χτύπημα στη... Νέα Ζηλανδία(!) “Οι τρομοκράτες εκεί είχαν πει ότι θα απελευθερώσουν την Αγιά Σοφιά από τους μιναρέδες. Εμείς τους δώσαμε απάντηση και μετατρέψαμε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί” ισχυρίστηκε χωρίς να ντρέπεται για τις βλακείες που λέει...

Όλη αυτή η νέα τρέλα του δικτάτορα, και οι προκλήσεις, δείχνουν το σχέδιο που έχει η Τουρκία να κάνει την Ελλάδα να αποχωρήσει από τις διευρευνητικές για να μην φανεί ότι το κάνει η ίδια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου