Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο ακροαριστερός εμετός Πολάκης ξαναχτύπησε γελοιοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ

 



Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τον ακροαριστερό φαιδρό και χυδαίο Παύλο Πολάκη και η κυβέρνηση την κ. Αγαπηδάκη.

Ο εμετικός τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ, εμετική ανάρτηση αναπαράγει τα δημοσιεύματα του Documento και συνδέοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα κυκλώματα παιδεραστίας.

Το χυδαίο αυτό ποστ στα social media από τον φαιδρό και χυδαίο Παύλο Πολάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ που επισημαίνει ότι μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό, η κίνηση του Παύλου Πολάκη δείχνει ποιοι κρύβονται πίσω από το hashtag «#ΝΔ παιδεραστές» που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ο φαιδρός και χυδαίος Παύλος Πολάκης έγραψε: «Μάλιστα Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα!Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτακη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!! Ο Δοξιάδης φιλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ…. Αυτός ,ο Δοξιαδης,προτείνει και στο Μητσοτακη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!! ….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης …. Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες,Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα……».

Η ΝΔ για την εμετική ανάρτηση του φαιδρού και χυδαίου ακροαριστερού Πολάκη απάντησε:

«Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ.Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ.Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».

Η χυδαιότητα Πολάκη : 

Παυλος Πολακης
17 ώρες πριν

Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα!
Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτακη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!!
Ο Δοξιάδης φιλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ....
Αυτός ,ο Δοξιαδης,προτείνει και στο Μητσοτακη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!!

...See More
May be an image of 1 person, standing and text that says 'WhatsApp 33% 17:10 documentonews.gr Documento www.documentonews.gr Ν. Καραχάλιος: Γιατί o Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε o ίδιος την ευθύνη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα; Οπρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος,για να αποχαιρετήσει περίπου 50 ασυνόδευτα f Απόρρητο'
May be an image of text
May be an image of text
May be an image of text
1.3K
32
361


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου