Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ξεφτιλίστηκε πάλι ο Τσίπρας για να βιαστεί να κάνει άθλια αντιπολίτευση

 


Ο Τσίπρας ποτέ δεν ρωτάει, κανένας δεν τον ενημερώνει με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται σε κάθε προσπάθεια του να λαικίσει κάνοντας αντιπολίτευση.

Η ζωή χτύπησε πολύ σκληρά μια 80χρονη γυναίκα χάνοντας μέσα σε λίγα χρόνια τους δυο της γιους και  αργότερα τον εγγονό της. Όλοι τους χάθηκαν σε τροχαία στην άσφαλτο και μάλιστα κάτω από τραγικές συνθήκες. 

Η γυναίκα δεν άντεξε όμως όλον αυτόν τον αβάσταχτο πόνο κι ήπιε πριν λίγο καιρό φυτοφάρμακο πάνω από τον τάφο του εγγονού της. Θέλησε έτσι με αυτό τον φριχτό τρόπο, να βάλει ένα τέλος στην τραγική ζωή της. 

Ευτυχώς κάποιοι που ήταν εκεί κοντά την πήραν είδηση και την μετέφεραν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν...

Η ηλικιωμένη αποφάσισε τότε να παίρνει τα κηπευτικά της από τον κήπο του σπιτιού της και να τα πουλάει στη λαική, "όχι για τα χρήματα αλλά για να περνάει την ώρα της. Για να μην τρελαθεί", όπως έλεγε η ίδια.

Όμως οι αρχές της Λαμίας ανάλγητοι και χωρίς ίχνος ντροπής της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για "άσκοπη μετακίνηση"!

Ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταικούρας έμαθε για την τραγική ιστορία της 80χρονης και την ανήθικη επιβολή του προστίμου και ευαισθητοποιημένος έδωσε εντολή το μεσημέρι να μην πληρώσει η γυναίκα τα 300 ευρώ. 

O Σταϊκούρας λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το LamiaReport, επικοινώνησε και με την ηλικιωμένη αφού νωρίτερα είχε κάνει παρέμβαση στις αστυνομικές αρχές για ακύρωση του προστίμου για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.

Το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας που το πήρε χαμπάρι, είπε να ξεφτιλιστεί για να κάνει αντιπολίτευση, χωρίς να ζητήσει να ενημερωθεί για το θέμα ανέβασε στο facebook το παρακάτω : 

Alexis Tsipras
13 ώρες πριν

Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει.

Η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους.

Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή.

3,4 χιλ.
474
375

Ακολούθησε απάντηση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας που κατηγορούσε τον κ. Τσίπρα για λαϊκισμό, σημειώνοντας την παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα:

«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να κάνει ανάρτηση για πρόστιμο που επιβλήθηκε, ύστερα από καταγγελία, σε ηλικιωμένη κυρία στη Λαμία. Αν ρωτούσε λίγο, θα είχε πληροφορηθεί ότι το πρόστιμο είχε ακυρωθεί  για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, ύστερα από παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πολύ πριν βγάλει ο κ. Τσίπρας την ανακοίνωσή του. Υπήρχαν μάλιστα και σχετικά δημοσιεύματα. Η εύκολη αντιπολίτευση δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά φθηνός λαϊκισμός».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου