Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Οι διασώστες σώζουν ένα σκυλί κολλημένο σε ένα νησί που περιβάλλεται από αλιγάτορες

 


Η διάσωση πραγματοποιήθηκε από την Υπεύθυνη Ελέγχου Ζώων Amy Riccio και συνέβη στη Φλόριντα. Ήταν οι γείτονες που κάλεσαν το Γραφείο του Σερίφη της Λίμνης για να τον αναζητήσουν, καθώς φοβόταν ότι οι αλιγάτορες θα έτρωγαν το μικρό αγόρι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας σκύλος παγιδευμένος στη μέση ενός βάλτου γεμάτο αλιγάτορες που τον καταδίωξαν διασώθηκε από έναν αξιωματικό που δεν δίστασε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να τον αναζητήσει και να τον απομακρύνει από το επικίνδυνο μέρος όπου ήταν , μια κατάσταση που ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής.

Η διάσωση πραγματοποιήθηκε σε ένα έλος της λίμνης, στην πολιτεία της Φλόριντα. Ήταν ένα μεσαίου μεγέθους καφέ σκυλί που, με τα δυνατά του ουρλιαχτά για βοήθεια, τράβηξε την προσοχή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία να έρθει. Φοβόταν ότι οι αλιγάτορες θα τερματίσουν τη ζωή του ζώου.

Στις 8 Ιανουαρίου 2021, στην περιοχή Bassville Park, ένας ντόπιος από την αποβάθρα ενός γείτονα είδε το σκυλί να προσκολλάται σε ένα σημείο για να επιβιώσει και κάλεσε την αστυνομία. Η Amy Riccio, υπάλληλος ελέγχου ζώων του γραφείου Sheriff Lake County, απάντησε, η οποία πήγε αμέσως στη σημείο και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να δράσει γρήγορα. Διαφορετικά, το χειρότερο επρόκειτο να συμβεί.



Πήρε ένα κομμάτι ξύλου, το έβαλε αυτοσχεδιαστικά στο έδαφος και σχημάτισε ένα είδος γέφυρας για να διασχίσει και να σώσει τον σκύλο που φοβόταν από την άλλη πλευρά. Φυσικά, η γενναία διάσωση δεν έμεινε απαρατήρητη και δημοσιοποιήθηκε μέσω της σελίδας Facebook του Sheriff's Office στο Lake County

«Ο Riccio άρχισε αμέσως να διαμορφώνει ένα σχέδιο για τη σωτηρία του σκύλου και χωρίς δισταγμό μπήκε στον βάλτο και χρησιμοποίησε σανίδες για να χτίσει μια αυτοσχέδια γέφυρα και έτσι έφτασε στο νησί όπου βρισκόταν ο σκύλος. Ήταν σε θέση να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του προτού τον πάρει στους ώμους της και να περάσουν την ασταθή γέφυρα, όπου αυτή και ο σκύλος διασώθηκαν με ασφάλεια ».

Προς το παρόν, ο σκύλος βρίσκεται στο καταφύγιο ζώων του Lake County και αναζητούν τους ιδιοκτήτες του.


Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου