Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ψέμα Βαξεβάνη που αναφέρει ότι η Μαρέβα είναι στην Αίγυπτο ενώ είναι Αθήνα

 


Πόσο ακροαριστερό ψέμα να αντέξει ο Έλληνας ; Ο Κώστας Βαξεβάνης, και δεν είναι η πρώτη φορά είπε ψέματα για να πετάξει λάσπη στην οικογένεια του πρωθυπουργού.

Ο δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει την σύζυγο του πρωθυπουργού, ουκ ολίγες φορές και έχει ξεφτιλιστεί.

Ο δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε με ανάρτησή του στο twitter πως η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη επισκέφθηκε την Αίγυπτο εν μέσω καραντίνας.  

Ο Κώστας Βαξεβάνης ανάρτησε μία φωτογραφία από άρθρο ξένου μέσου του 2019 και υποστηρίζει πως η σύζυγος του πρωθυπουργού σήμερα επισκέφθηκε το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο, σχολιάζοντας: "Η Μαρεβα Μητσοτάκη, χωρίς κάποια θεσμική ιδιότητα πήγε βόλτα στην Αίγυπτο. Εσύ κάτσε καραντίνα. Ούτε τα προσχήματα. Νοιώθουν Λουδοβίκοι και Αντουαννέτες και το δείχνουν". 



Όπως ήταν φυσικό η διάψευση από τη σύζυγο του πρωθυπουργού, ήρθε αμέσως καθώς η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη είχε επισκεφθεί την Αίγυπτο και συγκεκριμένα το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο τον Οκτώβριο του 2019, στο πλαίσιο της 7ης Τριμερής Συνόδου Αιγύπτου – Ελλάδας – Κύπρου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού. Τότε υπογράφηκε τριμερές εκτελεστικό πρόγραμμα για την επενδυτική συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου και αντίστοιχα διμερή προγράμματα (Ελλάδας - Αιγύπτου και Κύπρου - Αιγύπτου).

Με απάντησή της στην ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη, η σύζυγος του πρωθυπουργού αναφέρει: "Διαψεύδω το δημοσίευμα. Η επίσκεψη έγινε το 2019. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα. Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από το δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις". 

 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου