Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Κακοποιοί τρομοκράτες υπερασπιστές Κουφοντίνα επιτέθηκαν και στο σπίτι Μητσοτάκη στα Χανιά

 


Συνεχίζεται ο εκβιασμός και οι τρομοκρατικές ενέργειες, από κακοποιούς τρομοκράτες υπερασπιστές του δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα.

Επίθεση έκαναν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά και το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κακοποιοί τρομοκράτες σύντροφοι του εκτελεστή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα.

Την ενέργεια καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία και κάνει λόγο για «υποστηρικτές του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους».

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται».

Νωρίτερα, στο στόχαστρο των κακοποιών συντρόφων Κουφοντίνα βρέθηκαν τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, και το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων οι δράστες πέταξαν μαύρη μπογιά στην πόρτα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν προκηρύξεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς ωστόσο να μπουν στο εσωτερικό των γραφείων. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου