Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε ανακοίνωση για Λιγνάδη, σιωπή για Κιμούλη εκλεκτό του Τσίπρα

 


Συμφωνούμε με τον φαιδρό ΣΥΡΙΖΑ, η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, αρκεί να ισχύει και για τα αριστερά εγκλήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας.

Είναι απίστευτο το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ που πιάστηκε να κάνει αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την καταγγελία σε βάρος του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδης.

Βρήκε χρόνο λοιπόν ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ, να βγάλει ανακοίνωση σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι ήταν επιλογή του η τοποθέτηση του Δημήτρη Λιγνάδη στο εθνικό θέατρο.



Πρίν λίγες ημέρες για τις δεκάδες καταγγελίες κατά του εκλεκτού του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Κιμούλη δεν έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως έκανε και τότε με τον πρέσβη της Βενεζουέλας η αριστερή λεκτική κακοποίηση, η ακόμα χειρότερα η σεξουαλική παρενόχληση βλέπε πρέσβη της Βενεζουέλας δεν είναι άξιες σχολιασμών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσίπρας διόρισε με προσωπική του επιλογή, τον Γιώργο Κιμούλη μέλος της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και Πρόεδρο του Ιδρύματος Νιάρχος.

Και έγραψε στην ανακοίνωση του ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ 

«Την περασμένη εβδομάδα η κα Μενδώνη έσπευσε να διαψεύσει ως αναξιόπιστο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ που εμφάνιζε τον πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου να τελεί υπό παραίτηση. Χθες όμως ο ίδιος παραιτήθηκε, χωρίς να εξηγεί το γιατί. Η κυρία Μενδώνη αυτή τη φορά επέλεξε τη σιωπή. Οφείλει όμως να δώσει εξηγήσεις. Ποιος ο λόγος παραίτησης του εκλεκτού του ίδιου του κ. Μητσοτάκη από τη θέση του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου; Ποιος ο λόγος που την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια έκανε διαψεύσεις; Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός. Όταν δε συνδέεται και απόπειρα συγκάλυψης, όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας, είναι συνενοχή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου