Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Κάποιος να μαζέψει τον Χαϊκάλη να μην ξεφτιλίζεται - Αμφισβητεί το εμβόλιο και τους νεκρούς

 


Σε συνέντευξη που παρεχώρησε ο πρώην υφυπουργός για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, αμφισβήτησε το βαθμό θνητότητας του κορονοϊού καθώς και τις εισηγήσεις των ειδικών όσον αφορά τον εμβολιασμό και το εμβόλιο εν γένει.

Αφού πρώτα αναρωτήθηκε γιατί κάποιος ο οποίος θα εμβολιαστεί θα πρέπει να συνεχίσει να φοράει μάσκα και να τηρεί τα μέτρα προστασίας, τόνισε γιατί γίνεται λόγος για ένα εμβόλιο ώστε να τον πείσουν πως το συγκεκριμένο εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι τόσο καλό.

Το πιο ευτελές όμως σχόλιο αφορούσε τον αριθμό των νεκρών λόγω της πανδημίας και τον συσχετισμό τους με την προπαγάνδα που διακινούνταν από το κόμμα του και την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε για δήθεν τέσσερις χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν λόγω των μνημονίων.

Ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Επίσης γιατί ένα εμβόλιο το οποίο γίνεται τόση προπαγάνδα για να με πείσουν ότι είναι καλό και από την άλλη επίσης γιατί γίνεται μια διαδικασία για μια αρρώστια που αν δεν ήξερα ότι υπήρχε τηλεόραση, δε θα ήξερα ότι είναι θανατηφόρα τόσο πολύ. Γιατί το να 'χουμε τέσσερις χιλιάδες θανάτους δε μου λέει τίποτα, γιατί τους είχαμε τους τέσσερις χιλιάδες θανάτους τους είχαμε και το 2015.»

Δείτε το video:


Πηγή : omadaalithias.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου