Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Επικίνδυνοι για την κοινωνία όλη η παρέα των τραμπούκων του Μετρό - Βίντεο με την δράση τους

 


Βίντεο ντοκουμέντο από την υπόλοιπη «παρέα» των ανήλικων αδελφών τραμπούκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο Μετρό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οι δυο ανήλικοι κακοποιοί μαζί με φίλους τους έχουν συστήσει συμμορία και τρομοκρατούν άλλους ανήλικους, χτυπώντας τους άσχημα.

Πεδίο δράσης της συμμορίας των κακοποιών τραμπούκων το Περιστέρι και το Ίλιον. Άλλος ανήλικος τραμπούκος μέλος της συμμορίας, μετά το τέλος του μαθήματος κυνηγάει και πιάνει συμμαθητή του, τον οποίο και γρονθοκοπεί στο κεφάλι. Το θύμα μάλιστα καταρρέει λιπόθυμο στον πεζόδρομο, με την υπόλοιπη παρέα των τραμπούκων να γελάει και να τον χλευάζει που έχασε παντελώς τις αισθήσεις του, δεχόμενος μόνο μια γροθιά.

Τόσο οι τραμπούκοι στο βίντεο, όσο τα δυο αδέλφια κακοποιοί που ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον σταθμάρχη, καταληστεύουν συμμαθητές τους αρπάζοντάς τους κινητά τηλέφωνα αλλά και χρήματα.

Μάλιστα στο ΕΠΑΛ του Περιστερίου αλλά και σ’ άλλα σχολεία της πόλης η δράση τους είναι τόσο διαδεδομένη που στο άκουσμα του ονόματος τους τα παιδιά-θύματα ενδίδουν στον εκβιασμό και παραδίδουν από μόνα τους ότι κουβαλούν επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι.

Και αυτό, για να αποφύγουν το ξύλο και την χλεύη, καθώς η παρέα των τραμπούκων συνήθιζε να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα κατορθώματά της για τον φόβο των Ιουδαίων.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου