Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Αυτός είναι ο 20χρονος Αλβανός δολοφόνος της Σαντορίνης

 



Ο 20χρονος  Αλβανός δολοφόνος είχε απελαθεί δυο φορές από την Ελλάδα στην Αλβανία, και είχε ξαναγυρίσει παράνομα. 

Η χαριστική βολή στον άτυχο ξενοδόχο δόθηκε με έναν λοστό που βρήκε στην αυλή για μόλις 200 ευρώ που του χρωστούσε. 

Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι τα χρήματα ήταν τα μεροκάματα με τα οποία ζούσε την οικογένεια του και ότι βρέθηκε σε πολύ δεινή θέση, καθώς ο ξενοδόχος του επιτέθηκε πρώτος όταν του τα ζήτησε.



Ο Αλβανός δολοφόνος είπε ότι πάλεψαν και ο 20χρονος τον χτύπησε και τον έσπρωξε. Όταν ο ξενοδόχος έχασε τις αισθήσεις του ο νεαρός πήρε έναν λοστό από την αυλή και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι. «Τον χτύπησα με τα χέρια μου και έπεσε κάτω. Βρήκα έναν λοστό στην αυλή και άρχισα να τον χτυπάω στο κεφάλι». Μετά όπως είπε στους αστυνομικούς έσυρε το πτώμα μέσα στο ξενοδοχείο και στο δωματιάκι δίπλα στην ρεσεψιόν, όπου του έριξε ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, για να σκηνοθετήσει ατύχημα. Μάλιστα έβαλε από πάνω του και χαρτιά για να βεβαιωθεί ότι δεν θα σβήσει η φωτιά.

«Τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα», είπε ο στυγνός δολοφόνος. 

Για να καλύψει τα ίχνη του ακόμη περισσότερο, πήρε το μπουκάλι μαζί του και τον λοστό και τα πέταξε σε ένα απόμερο σημείο το οποίο και υπέδειξε στους αστυνομικούς. 

Ο Αλβανός δολοφόνος που έχει συλληφθεί άλλες δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα, κρατείται και αναμένεται το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ανθρωποκτονία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου