Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Η ΑΥΓΗ έκανε πρωτοσέλιδο τον Μητσοτάκη να αθλείται καρφί για να μάθουν οι Συριζαίοι να αθλούνται

 


Οι Συριζαίοι είναι σε απόγνωση και δεν μπορούν να αντιπολιτευτούν, ξέρουν ότι δεν είναι το 2014 τότε που μπορούσαν να εξαπατήσουν και να τάξουν,βρίσκονται στην απόλυτη παρακμή και κατάντια, στήνουν fake news για αντιπολίτευση και κυνηγούν φωτογραφίες του πρωθυπουργού.

Φωτογραφίες του Κυριάκου να αγοράζει σε διάλειμμα των υποχρεώσεων του τσουρέκια πρίν απο 3 μήνες, και να αθλείται στο βουνό(άθληση άγνωστη λέξη για τους Συριζαίους) κάνοντας ποδήλατο, γίνονται πρωτοσέλιδο σε τελειωμένες ακροαριστερές φυλλάδες γνωστές για τον αυτοεξευτελισμό τους.

Η διαδικτυακή «Αυγή», ανεπαρκής για να την διαβάσεις αφού στα 10 θέματα, τα 8 είναι fake news προπαγάνδα και γραμμή από την Κουμουνδρούρου, στήνει θέμα και αμολάει τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τον Ραγκούση, να κάνουν φασαρία σαν καλικάντζαροι,  γιατί ο Μητσοτάκης έχει προσωπικές στιγμές και έκανε ποδήλατο του στο βουνό την Κυριακή το απόγευμα.

Σύμφωνα με το ακροαριστερό μυαλό τους θα έπρεπε κυριακάτικα να κάθεται ο Μητσοτάκης όπως ο Αλέξης Τσίπρα και να σαπίζει σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Δεν μπορεί να αντιληφθεί η ακροαριστερή κατάντια τους ότι η άθληση είναι απαραίτητη και δεν είναι προκλητική διασκέδαση.

Δυστυχώς για τους Συριζαίους και ευτυχώς για τους Έλληνες πολίτες ο Μητσοτάκης δεν καπνίζει πούρα σαπίζοντας σε κότερα εφοπλιστών, αθλείται, (άθληση λέξη άγνωστη στην ακροαριστερά επαναλαμβάνουμε).

Με τέτοιες γελοιότητες που εκνευρίζουν και εξαγριώνουν τους πολίτες νομίζουν ότι θα πλήξουν τον πρωθυπουργό, και αυτό γιατί απλά δεν μπορούν να τον αντιπολιτευτούν, έχουν ένα ανεπαρκή και ανίκανο Αλέξη Τσίπρα που δείχνει λίγος μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό το ότι προηγείται ο Κυριάκος και η κυβέρνηση σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν τους λέει τίποτα για την ακροαριστερή τους κατάντια και συνεχίζουν με τις πράξεις τους και τα δημοσιεύματα τους να κατρακυλάνε και άλλο στα μάτια των πολιτών.

Δεν δίστασαν για σπιλώσουν τον πρωθυπουργό να ανεβάσουν φωτογραφία που ψωνίζει τσουρέκι 3 μήνες πριν κατά την επίσκεψη του στην ΔΕΘ , σε τέτοια ξεφτίλα έχουν φτάσει. 

Πρώτο νούμερο στην ξεφτίλα με την στημένη φωτογραφία με το τσουρέκι ήταν η Κατερίνα Νοτοπούλου που το ανέβασε με ανάλογο σχόλιο και ξεφτιλίστηκε όπως συμβαίνει πάντα στην περίπτωση της.

Τέτοιες συμπεριφορές ανεβάζουν περισσότερο την εκτίμηση των πολιτών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί δεν ανέχονται την ακροαριστερή παρακμή, την ανικανότητα, την ανεπάρκεια και κανένας Έλληνας πολίτης δεν έχει ξεχάσει ότι έπεσε θύμα της απάτης που στους έστησε ο Αλέξης Τσίπρας για να πάρει την εξουσία το 2014.


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου