Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Λουκέτο και στα δημοτικά σχολεία από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη

 



Το κλείσιμο και των δημοτικών σχολείων στην Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι έχει αποφασιστεί από την κυβέρνηση μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων και θα έχει άμεση ισχύ, δηλαδή από τη Δευτέρα.

Το συγκεκριμένο μέτρο αποφασίστηκε προκειμένου να σταματήσει η κινητικότητα στους δρόμους από γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στα σχολεία. Επίσης θα μειωθούν οι κωδικοί που μπορεί να στείλει κανείς για έξοδο.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας υποστήριξε ότι πρέπει να κλείσουν τα δημοτικά σχολεία της πόλης, για να περιοριστούν οι μετακινήσεις ακόμα περισσότερο.

«Ξεκινήσαμε με ανοιχτά όλα τα σχολεία, μετά έκλεισαν τα Λύκεια, έκλεισαν τα Γυμνάσια και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κλείσουν και τα Δημοτικά. Αυτό ξέρετε ότι δεν είναι δική μου εισήγηση. Ο Δήμαρχος έχει μία εικόνα της πόλης συνολική. Δέχομαι τις πληροφορίες ότι κάθε μέρα δημοτικά σχολεία πρέπει να απολυμανθούν, υπάρχουν κρούσματα, συνωστισμός γονέων στις σχολικές αυλές. Άρα από τη στιγμή που βλέπουμε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, και από τη στιγμή που πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί, θα πρέπει να επέμβουμε και σε αυτό», ανέφερε ο κ. Ζέρβας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου