Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Προκλητικός ο Βαρουφάκης είπε θα πάει στην πορεία και κάλεσε να τον χτυπήσουν

 



Τον Βαρουφάκη δεν χρειάζεται να τον κτυπήσει κανένας, τον έχει κτυπήσει η................. χρόνια τώρα!!

Την ώρα που η χώρα ανακοίνωνε 3.316 κρούσματα, 50 νεκρούς σε μία ημέρα και 300 διασωληνωμένους, ο ανεγκέφαλος, ανεύθυνος και επικίνδυνος Γιάνης με ένα ν Βαρουφάκης προκαλεί και πάλι με την συμπεριφορά του.

Ο ακατάλληλος για την θέση που του έδωσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι στην βουλή Βαρουφάκης, μέσα στις μπούρδες που είπε εχθές στην βουλή, αναφέρθηκε και στον θέμα της πανδημίας καλώντας την κυβέρνηση να επιτάξει άμεσα τον ιδιωτικό τομέα στη Θεσσαλονίκη όπου -όπως είπε- η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Ζήτησε επιτακτικά να γίνουν μαζικά τεστ με ευθύνη του δημοσίου, σημειώνοντας ότι ο μόνος τρόπος να βγει η χώρα από την καραντίνα είναι τα μαζικά τεστ, κάτι που είχε ζητήσει από τον περασμένο Μάρτιο, όπως υπενθύμισε. 

Και εκεί που όσοι τον άκουγαν είπαν έχει αίσθηση της κατάστασης, ήρθε η ηλιθιότητα δείχνοντας και πάλι ποιος είναι πραγματικά, μιλώντας για «αυταρχισμό» της κυβέρνησης και ιδιαίτερα στην απόφαση να απαγορευθεί η πορεία την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα είναι “παρών” στην πορεία τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη «να μας χτυπήσει».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου