Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ξυλοκόπησε και βίασε 26χρονη! Τον συνέλαβε η Άμεση Δράση που έδρασε άμεσα

 


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού έπεσε το Σάββατο 10.10.2020 μία 26χρονη, στη Σταμάτα στον νομό Αττικής.

Η νεαρή γυναίκα, κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό και η Αστυνομία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος τελικά συνελήφθη ύστερα από πεζή καταδίωξη αστυνομικών της Άμεσης Δράσης. 

Η ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα, για το περιστατικό:

“Έχω τονίσει κατ επανάληψη ότι το αντικείμενο της άμεσης δράσης είναι πολυποίκιλο. Ασχολείται απο τα νερά που ρίχνει μιά νοικοκυρά στο μπαλκόνι μιάς άλλης, μέχρι τρομοκρατικές ενέργειες, ληστείες κ.λ.π. Σήμερα και ώρα 16:50, το Β 2-2 περιπολικό της άμεσης δράσης της Β αλλαγής έλαβε σήμα στην περιοχή της Σταμάτας για άνδρα ο οποίος τις πρωινές ώρες της σήμερον είχε βιάσει και κακοποιήσει σωματικά μιά εικοσιεξάχρονη Ελληνίδα. Αμέσως το περιπολικό έφτασε στο σημείο και κατόπιν περιγραφής εντόπισε τον δράστη του βιασμού. Στη θέα των συναδέλφων ο εν λόγω τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν πεζής καταδίωξης οι συνάδελφοι ενημερώνοντας το κέντρο συνέλαβαν τον βιαστή ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Όλοι μαζί πήγαν στο τοπικό Τ.Α. όπου διαπιστώθηκε ότι ο εικοσιεννιάχρονος ήταν Έλληνας και αναγνωρίστηκε. Μήπως πρέπει η πολιτεία να προσέξει περισσότερο τα περιπολικά της άμεσης δράσης; Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι απαιτήσεις τεράστιες. Συγχαρητήρια στο Β 2-2/Β αλλαγής. Απάλλαξε έστω και προσωρινά την κοινωνία απο ένα τέτοιο άτομο. ΕΥΓΕ”.

Χρήστος Μπαλάσκας
το Σάββατο
ριγραφής εντόπισε τον δράστη του βιασμού. Στη θέα των συναδέλφων ο εν λόγω τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν πεζής καταδίωξης οι συνάδελφοι ενημερώνοντας το κέντρο συνέλαβαν τον βιαστή ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Όλοι μαζί πήγαν στο τοπικό Τ.Α. όπου διαπιστώθηκε ότι ο εικοσιεννιάχρονος ήταν Έλληνας και αναγνωρίστηκε. Μήπως πρέπει η πολιτεία να προσέξει περισσότερο τα περιπολικά της άμεσης δράσης; Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι απαιτήσεις τεράστιες. Συγχαρητήρια στο Β 2-2/Β αλλαγής. Απάλλαξε έστω και προσωρινά την κοινωνία απο ένα τέτοιο άτομο. ΕΥΓΕ.
Keine Fotobeschreibung verfügbar.
Bild könnte enthalten: 1 Person, Auto und im Freien, Text „TS POLICE EA 25696“
Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen
352
26
13


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου