Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε απο την 17Ν τη δολοφονία Υπουργού και Βουλευτή της ΝΔ

 




Δεν μας εκπλήσσει η ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είναι τα στελέχη του επικίνδυνα και ανεύθυνα.

Διαβάσαμε :

"Δυστυχώς η 17Ν άφησε μερικούς πίσω (Άδωνι, Μπογδάνο κλπ)" έγραψε σε tweet που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ένα μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να σκοτώσει εμένα και τον Μπογδάνο απάντησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.


Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του @syriza_gr , υποστηρικτής @KostasVaxevanis κλπ Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον @bogdanosk και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..»
Image
Image
Image
Image


Στη συνέχεια το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη και ο λογαριασμός διεγράφη.


Ο 21χρονος που έγραψε πως θέλει νεκρούς τον Γεωργιάδη και εμένα είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί κατά σύστημα την κουλτούρα της βίας, στοχεύοντας ειδικά στους νέους. Δεν θα κινηθώ εναντίον του 21χρονου που ζήτησε συγγνώμη. Η ευθύνη είναι του ΣΥΡΙΖΑ.
Image
Image


Για το θέμα έβγαλε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, η οποία ζητάει την καταδίκη και διαγραφή του μέλους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο σε ανάρτησή του ζήτησε «τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή», επισημαίνοντας προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση πως «η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της».

«Καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου», τονίζει στην ανακοίνωσή της και προσθέτει πως «λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ!» 

«Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος» υπογραμμίζει το κυβερνών κόμμα. 

Και καταλήγει: «Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο  έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας.  Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της»


 Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου