Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ανέβαλε ο Τσίπρας το συνέδριο ξέρει ότι τον τελειώνουν και προσπαθεί να το καθυστερήσει

 


Με τη φράση «προτείνω λοιπόν να αποφασίσουμε την αναβολή του Συνεδρίου μέχρις ότου οι υγειονομικές συνθήκες να μας το επιτρέψουν» ο Αλέξης Τσίπρας μετέθεσε σε άγνωστο πλέον χρόνο τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου το οποίο ο ίδιος το αντιμετώπιζε ως συνέδριο τομής για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζοντας ότι έχει τελειώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την επ’ αόριστον αναβολή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και ξέκοψε κάθε ιδέα για διαδικτυακή διενέργειά του όπως πρότεινε μερίδα των προεδρικών του κόμματος.

Είπε λοιπόν ο απατεώνας για να αποφύγει τα χειρότερα :«Προσδοκούσαμε και προσδοκούμε σε μια πλατιά και συμμετοχική διαδικασία, αλλά οι συνθήκες της πανδημίας αυτό δεν μας το επιτρέπουν.

Τα κρούσματα ολοένα και αυξάνονται, οι εκτιμήσεις των επιδημιολόγων λένε ότι οι επόμενοι μήνες πιθανώς θα είναι ακόμη πιο δύσκολοι.

Σε αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει δυνατότητα διενέργειας συνεδρίου με φυσική παρουσία. Και ένα συνέδριο χωρίς φυσική παρουσία, δεν μπορεί να δώσει την ώθηση που επιθυμούμε» ανέφερε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας καθιστώντας σαφές πως το συνέδριο όταν και αν γίνει θα γίνει μόνο με τους παραδοσιακούς όρους διεξαγωγής του, δηλαδή με τη φυσική παρουσία όλων των αντιπροσώπων-συνέδρων.

Η πανδημία είναι μια καλή δικαιολογία για τον απατεώνα, ένα βολικό άλλοθι για τον Τσίπρα προκειμένου να μεταθέσει στο μέλλον, πιθανόν το 2021, μια προδιαγεγραμμένη εσωκομματική σύγκρουση και το τέλος του στο κόμμα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου