Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Τους την είπε ο Πομπέο και το καθεστώς προκαλεί με Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα κάνει μαύρη προπαγάνδα

 


Νέο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλαν οι ΗΠΑ, αυτή τη φορά μέσω του υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογο του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, τόνισε  “Είχαμε μια συζήτηση που έγινε την κατάλληλη στιγμή με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την επείγουσα ανάγκη να μειωθούν οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο” 

Από την πλευρά του, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε πανικό επειδή δεν έχουν κανένα εκτός απο την Γερμανία, κατά την συνέντευξη Τύπου, μίλησε και πάλι σε επιθετικούς τόνους λές και τον φοβάται κανένας, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην Ελλάδα, την οποία κατηγόρησε για “μαύρη προπαγάνδα”. “Εξηγήσαμε τα βήματα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, γιατί η Ελλάδα κάνει μαύρη προπαγάνδα. Ήμασταν πάντα ανοιχτοί σε διάλογο. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι (σ.σ. ο Πομπέο) γνώριζε τις τελευταίες εξελίξεις”, είπε ο υπουργόςΕξωτερικών της Τουρκίας, τονίζοντας ότι συζήτησαν εκτενώς για τη Λιβύη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου