Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Η χαμηλή νοημοσύνη του Ραγκούση δεν τον αφήνει να καταλάβει ότι για την μείωση του τουρισμού ευθύνεται η πανδημία

 


Είναι τραγική προσωπικότητα αυτός ο Γιάννης Ραγκούσης και αναρωτιόμαστε εάν φταίει το IQ του η κάνει ότι να΄ναι αναρτήσεις για να δείξει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ταυτίζεται στην βλακεία και την ανευθυνότητα με τους υπόλοιπους συντρόφους.

Φυσικά και ο Γιάννης Ραγκούσης δεν είναι το καταλληλότερο στέλεχος για ένα κόμμα, ακόμα και για το ΜεΡΑ25  και την Ελληνική Λύση, κάτι που Αλέξης Τσίπρας δεν είδε, γιατί δεν έχει την ικανότητα να δει και να κρίνει αφού νοητικά κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ραγκούση.

Για να δείξει ότι υπάρχει ο Γιάννης Ραγκούσης και για να ξεφτιλιστεί ακόμα μία φορά κάνει μία ανάρτηση νομίζοντας ότι αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη και οι πολίτες αναρωτιούνται; Δεν καταλαβαίνει; Πόσο χαμηλής νοημοσύνης είναι;

Την στιγμή που ο κορονοϊός καλπάζει σε όλη την υφήλιο με πολλούς νεκρούς διαλύοντας την παγκόσμια οικονομία, βρήκε θέμα για να ξεφτιλιστεί ο Γιάννης Ραγκούσης με ανάρτησή του στο Facebook που προσπαθεί συνδέσει τον Μητσοτάκη με την πανδημία και τον τουρισμό που είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Η νέα ανάρτηση ξεφτίλα του Γιάννη Ραγκούση :

«Θα καταλάβαινε κανείς να βουλιάξει ο τουρισμός για να μην καλπάσει ο κορονοιός.

Αντίστροφα, σε κάποιες άλλες χώρες-ίσως-θα καταλάβαινε κανείς να καλπάσει ο κορονοιός για να μην βουλιάξει η οικονομία ή ο τουρισμός.

Στην Ελλάδα όμως δεν συμβαίνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα πλέον εξελίσσεται το χειρότερο δυνατό σενάριο. Και ο τουρισμός βουλιάζει και ο κορονοιός καλπάζει.

Συγχαρητήρια κ. Μητσοτάκη.

Δεν πρέπει να κοπιάσατε πολύ γι αυτό το δραματικό “δύο στα δύο”.

Πράγματι, για να το πετύχετε δεν ήθελε κόπο, ήθελε τρόπο … και βόλτες με στρατιωτικά ελικόπτερα από την Αντίπαρο».

Giannis Ragkousis
3 ώρες πριν

Θα καταλάβαινε κανείς να βουλιάξει ο τουρισμός για να μην καλπάσει ο κορονοιός.
Αντίστροφα, σε κάποιες άλλες χώρες-ίσως-θα καταλάβαινε κανείς να καλπάσει ο κορονοιός για να μην βουλιάξει η οικονομία ή ο τουρισμός.
Στην Ελλάδα όμως δεν συμβαίνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Δυστυχώς, στην Ελλάδα πλέον εξελίσσεται το χειρότερο δυνατό σενάριο.
Και ο τουρισμός βουλιάζει και ο κορονοιός καλπάζει....

Δείτε περισσότερα
307
9
23


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου