Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Καρατομήθηκε ο Αντώνης Αραβαντινός μετά τις αποκαλύψεις, δεν θα είναι πλέον αρχιφύλακας



Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, την «καρατόμηση» του μέχρι πρότινος αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού, Αντώνη Αραβαντινού, από τη θέση του προϊσταμένου στην αποθήκη υλικών αποφάσισε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου. 

Η κ. Νικολάου προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον Αντώνη Αραβαντινό να κάνει πάρτι μέσα στις φυλακές με γυναίκες, ποτά και φαγητό.   

Ο Αντώνης Αραβαντινός, πλέον βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και εργάζεται ως απλός φύλακας. 

Ο πρώην πλέον αρχιφύλακας του Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντίνος παραδέχεται ότι μιλούν γι' αυτόν: «Ο Αντώνης ο Άραβας ο οποίος είναι προϊστάμενος του ψυχιατρείου. Προφανώς μιλάει για μένα αλλά δεν τα λένε σωστά [...] Σε εμένα στο ψυχιατρείο δεν είχε μπει ποτέ. Καμία επαφή, μια φορά τον είχα δει έξω από τον Κορυδαλλό που ζήταγε επισκεπτήριο και του είπα όχι. Το αμφισβητώ απόλυτα» είπε σε εμφάνιση του στο Star.  

 «Συνέχεια έφτιαχναν αυτοσχέδια τσίπουρα, αλλά προφανώς εδώ δε θα μιλάνε για τέτοια και ουίσκι έχουν μπει κατά καιρούς, πάντα βρίσκουν τρόπο, κάτι να κάνουν, κάπως να τα κάνουν, "βρώμικοι" φύλακες υπάρχουν, αλλά από τα επισκεπτήρια δεν περνάνε αυτά τώρα...» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αραβαντινός.  

 Όπως αποκαλύπτεται από καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες της ΕΥΠ, το 2016 στις φυλακές Κορυδαλλού, συγκεκριμένα στο Ψυχιατρείο, γίνονταν συνεχώς πάρτι με ντελίβερι φαγητό, άφθονο αλκοόλ και αλλοδαπές εργάτριες του σεξ.   Βασικό πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση ένας τρόφιμος πρώην επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με τη νύχτα και να έχει δολοφονηθεί, αλλά και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος με το κωδικό όνομα «Αντώνης ο Άραβας».   

Ο δολοφονημένος επιχειρηματίας φέρεται να εκμεταλλευόταν προσωπικές σχέσεις που είχε αναπτύξει με σωφρονιστικό υπάλληλο, με σημειώματα της ΕΥΠ για τα τηλεφωνήματα του τροφίμου των φυλακών, Μάλαμα, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας να αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβαινε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου