Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Οι ανεύθυνοι Ακρίτα & Βαξεβάνης χωρίς σοβαρότητα ξεφτιλίζονται για να κάνουν αντιπολίτευση



Είναι τραγικό μετά από τέτοια απόφαση του Τουρκικού καθεστώτος Ερντογάν, ενός επικίνδυνου Ισλαμιστή, να υπάρχουν Έλληνες που προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζονται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

«Κόλαφος» ο διεθνής τύπος για την Αγία Σοφία: Ο Ερντογάν «αψηφά την Ευρώπη» γράφει ο ξένος τύπος και Βαξεβάνης με Ακρίτα σε άλλο μήκος κύματος ξεφτιλίζονται κάνοντας αντιπολίτευση.

Μετά την ανευθυνότητα Βαξεβάνη που βρήκε διεθνές θέμα χωρίς αίσθηση υπεύθυνότητας για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί και να εξαγριώσει περισσότερο τους Έλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανευθυνότητα των ακροαριστερών δημοσιογράφων του και στελεχών του, ήρθε και η ώρα της ανεύθυνης γελοίας Συριζαίας Έλενας Ακρίτα.



Για όσους δεν τους θυμίζει κάτι είναι αυτή που ελάμβανε παράνομα και καταχρηστικά την σύνταξη του πατέρα της για πολλά χρόνια κάνοντας ότι δεν ήξερε γιατί έτσι είναι το αριστερό πλεονέκτημα.


Η ανεύθυνη Ακρίτα προσπάθησε να κάνει αντιπολίτευση σε ένα θέμα που έχει διεθνή προέκταση και δεν ντράπηκε καθόλου να κάνει αντιπολίτευση σε ένα διεθνές ιστορικό μνημείο. Είναι τραγικό ότι δεν έχει βρεθεί κανένας να την σταματήσει να ξεφτιλίζεται γιατί πλέον εκτός από την ξεφτίλα προκαλεί και εξοργίζει τους πολίτες με την αθλιότητα και την ανευθυνότητα των όσων γράφει.

Μην σας φανεί περίεργο εάν συμπεριλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα δύο νούμερα στα ψηφοδέλτια του, έτσι και αλλιώς είναι γνωστό ότι μαζεύει ότι σαβούρα περισσεύει για να στελεχώσει το τσίρκο με νούμερα, και κάνουν φιλότιμες προσπάθειες τα νούμερα ποιος θα ξεφτιλιστεί περισσότερο για να τους συμπεριλάβει το κόμμα στην λίστα ώστε να πάρουν 7.000€ τον μήνα για τις υπηρεσίες τους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου