Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Σύντροφοι κακοποιοί αντιεξουσιαστές βανδάλισαν τις ζαρτινιέρες του μεγάλου περιπάτου



Όταν δεν καίνε αυτοκίνητα αθώων πολιτών, όταν δεν σπάνε περιουσίες αθώων πολιτών, όταν δεν βανδαλίζουν το μνημείο της MARFIN μετά την δολοφονία αθώων πολιτών, είπαν να δείξουν το άθλιο πρόσωπο τους και στις ζαρτινιέρες του μεγάλου περιπάτου.

Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, από μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Μεταξύ τους ήταν και ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μετείχε στη συγκέντρωση σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, σαν να μην έχει καμία ευθύνη για το 2015 που ήταν υπουργός οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στον κόσμο χωρίς να διαμαρτύρεται κανένας που τον έχει δίπλα του.





Μέσα στους διαδηλωτές είχαν  παρεισφρήσει όπως πάντα και με την ανοχή των διαδηλωτών κακοποιοί αντιεξουσιαστές που κατάφεραν να βανδαλίσουν τις ζαρντινιέρες τόσο στην πλατεία στο Σύνταγμα όσο και στην Πανεπιστημίου, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου