Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Συνεχίζει να προκαλεί η γραφική γιαγιά των social media! Αυτή που έπαιρνε παράνομα την σύνταξη του πατέρα της




Η γραφική γιαγιά των social media που το παίζει αριστερή και λάτρης του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να πάρει χρόνο για λίγα λεπτά ακόμα δημοσιότητας.

Και επειδή όσοι το παίζουν αριστεροί έχουν λερωμένη την φωλιά τους, υπενθυμίζουμε ότι αν και παντρεύτηκε τρεις φορές η συγκεκριμένη γιαγιά Έλενα Ακρίτα εξακολουθούσε επί 45 χρόνια να παίρνει τη σύνταξη του πατέρα της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του tsantirinews.gr.

Σύμφωνα με το άρθρο, η Έλενα Ακρίτα έπαιρνε από το 1965 μέχρι και το 2010 τη σύνταξη του πατέρα της, Λουκή Ακρίτα, ενώ το 2010 έπαψε να της χορηγείται, καθώς δεν πληρούσε τα εισοδηματικά κριτήρια.

Η σύνταξη στην κ. Ακρίτα καταβαλλόταν σύμφωνα με τον νόμο 4470/1965, ήταν προσωπική, και προβλεπόταν να συνεχίσει να την παίρνει όσες φορές και αν παντρευτεί, πράγμα που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ορφανές που εφ’ όσον παντρευτούν, χάνουν την σύνταξη.

Η ειδική αυτή μεταχείριση στην κ. Ακρίτα, της απέφερε, σύμφωνα πάντα με το tsantirinews.gr, το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, με μέτριους υπολογισμούς.

Η γιαγιά λοιπόν επιτέθηκε τώρα στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφκσι – Μητσοτάκη, με αφορμή την αποχώρηση της από την εταιρεία Zeus & Dione.

Έτσι η εθνική γιαγιά που ξεφτιλίζεται στο social Έλενα Ακρίτα έγραφε το εξής: «Πριν φύγει η κ. Μητσοτάκη από τον οικο μόδας της, ας ξαναραψει πρωτα τις στολές ταξιθετών του Νιαρχος που τους άφησε τους ανθρώπους με τα κουρέλια. Αριστερά το πολυδιαφημισμένο ντιζάιν και δεξιά η μόνη φωτογραφία ταξιθετών που υπάρχει, μια δική μου κουνημένη που την έβγαλα κρυφιως και υπούλως.»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου