Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΝΔ: Ο Παπαγγελόπουλος έχει επιλεκτικό Αλτσχάιμερ



Η Νέα Δημοκρατία μετά την κατάθεση του Παπαγγελόπουλου στην προανακριτική επιτροπή από την οποία ζήτησε και διακοπή γιατί τα μπέρδεψε και δεν ήξερε τι έλεγε, αναφέρει : «ο κ. Παπαγγελόπουλος συνεχίζει να πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις, να ψεύδεται συνεχώς και να αποκαλύπτεται ότι έχει επιλεκτικό Αλτσχάιμερ… . Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μάξιμου με τους κκ Φιλιππάκη, Τάρκα, Μιωνή, Παπασταύρου. Οταν του επισημάνθηκε ότι αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, επικαλέστηκε το υπόμνημα Φιλιππάκη. Οταν του ειπώθηκε ότι δεν το λέει αυτό, επικαλέσθηκε ασθενή μνήμη και το ανακάλεσε.
Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι -δεν θυμάται πότε- στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, ο κ.Σαμαράς του ζήτησε να βοηθήσει τον κ. Παπασταύρου μέσω της κυρίας Τουλουπάκη. Οταν του επισημάνθηκε πως αυτό δεν ήταν δυνατόν να ισχύει καθώς η κ. Τουλουπάκη ανέλαβε την υπόθεση το …2017, «θυμήθηκε» ότι ήταν βοηθός του κ. Αθανασίου. Οταν του ειπώθηκε πως η κ. Τουλουπάκη ανέλαβε βοηθός του κ. Αθανασίου το 2016, ενώ η υπόθεση είχε αποσταλεί από τον κ. Αθανασίου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών τον Σεπτέμβριο του 2015, δεν …θυμόταν! Σήμερα υπέπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις».

Αποστάσεις από τον Νίκο Παππά πήρε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο ηχητικό ντουκουμέντο του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή. Ο ίδιος ο οποίος κατέθεσε εχθές στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής  πήρε αποστάσεις για τα όσα ακούγονται για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ζητώντας από τα μέλη της να καλέσουν τον πρώην υπουργό Επικρατείας για να τους εξηγήσει τι έχει πει στο ηχητικό.

«Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα την κ. Γκραμπόφσκι;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος και τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη να σηκώνει το γάντι: «Έτσι όπως το λέτε εννοείτε ότι εσείς δεν στοχοποιήσατε την κ. Γκραμπόφσκι αλλά το έκανε ο Παππάς» είπε.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαγγελόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν αδειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ εμμένοντας πάντως στη θέση του ότι δεν έβαλε στο στόχαστρό του την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου