Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ήρθε από Αγγλία μέσω Βουλγαρίας στην Ελλάδα είχε κορωνοϊό και έκανε πάρτι αντί να κάτσει καραντίνα


Φοιτήτρια από την Αγγλία ήρθε πονηρά μέσω Βουλγαρίας στην Ελλάδα και αντί να κάτσει όπως όφειλε καραντίνα 14 ημέρες, έκανε πάρτι όταν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, και όπως διαπιστώθηκε έχει κορωνοϊό.

Εστία εξάπλωσης του ιού έγινε το πάρτι της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη καθώς ήδη, έχει διαπιστωθεί, το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού και ιχνηλατούνται όλοι οι καλεσμένοι.

Η φοιτήτρια από την Αγγλία έκανε ανεύθυνα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της και λίγες ημέρες αργότερα, εμφάνισε συμπτώματα του ιού. Πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε το τεστ και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτιση των επαφών της για να εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα.

Το σπίτι της οικογένειας της φοιτήτριας βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η οποία ήρθε μέσω Βουλγαρίας γιατί απαγορεύεται να έρθει απευθείας στην Ελλάδα (σ.σ. με πτήση από το Λονδίνο στη Σόφια κι έπειτα οδικώς από τη γειτονική χώρα που δεν απαγορεύεται και δεν γίνεται όπως φαίνεται έλεγχος στα σύνορα). Η κοπέλα που είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης «έσπασε» την καραντίνα των 14 ημερών. Μάλιστα, λίγο πριν από το πάρτι - μπάρμπεκιου στον κήπο του σπιτιού, σε έλεγχο των αρχών είχε διαπιστωθεί και πάλι ότι είχε σπάσει την καραντίνα και της είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ. Ωστόσο το πρόστιμο δεν την εμπόδισε να διοργανώσει λίγες ημέρες αργότερα στην περιοχή Σταυροκίνητα της Θεσσαλονίκης πάρτι με 30 περίπου καλεσμένους και υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

Επίκεντρο των ιχνηλατίσεων είναι οι μετέχοντες στο μπάρμπεκιου πάρτι και οι πελάτισσες κι εργαζόμενοι του κομμωτηρίου - κέντρου περιποίησης, όπου πήγε για να καλλωπιστεί μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό site makthes.gr ήδη συγγενικό της άτομο έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Εγκληματική ανευθυνότητα!!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου