Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Προκλητική και όχι μετανιωμένη στην εισαγγελία η "παρουσιάστρια" για το νερό στον Χαρδαλία


Στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης έφτασε πριν λίγα λεπτά, η κατά δήλωση της "παρουσιάστρια" που επιτέθηκε χθες το απόγευμα στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για εξύβριση και απειλή.

Η Θεσσαλονικιά αυτοαποκαλούμενη ως "παρουσιάστρια", η οποία έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με διάφορα προκλητικά βιντεάκια, πήγε να προκαλέσει και πάλι για να ξεφτιλιστεί αλλά δεν της βγήκε και πετώντας ένα ποτήρι νερό στον υφυπουργό κ. Χαρδαλιά βρίζοντας τον επιτέλους συνελήφθη.

Ο υφυπουργός γευμάτιζε μαζί με τον υπουργό κ. Θεόδωρο Καράογλου, αμέσως επενέβησαν οι άνδρες ασφαλείας συνέλαβαν την προκλητική δήθεν "παρουσιάστρια" και κλήθηκε η αστυνομία, κατασχέθηκε και το τηλέφωνο της φίλης της που τραβούσε video για να κάνει θέμα και πάλι στα social media.

Ο υπουργός υπέβαλε μήνυση και η γυναίκα οδηγήθηκε στην Διεύθυνση ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Η κατηγορούμενη μόλις έφτασε στην εισαγγελία συνέχισε να είναι προκλητική και αμετανόητη και σε ερώτηση γιατί πέταξε νερό στον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά απάντησε " Γιατί άραγε; Αυτός και όλοι άλλοι καταστρέφουν την Ελλάδα μας με τους λαθρομετανάστες".




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου