Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ο Συριζαίος Δ. Βίτσας πρώην υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής θέλει τους λαθρομετανάστες να αλωνίζουν



Ευτυχώς γλιτώσαμε!!!

Δεν πρόλαβε ο Ερντογάν γιατί έτσι και προλάβαινε ο Έβρος θα γινότανε μπείτε λαθρομετανάστες και αλώστε ότι βρείτε στην Ελλάδα με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο Δημήτρης Βίτσας είχε το θράσος να πει γιατί φτιάχνονται και άλλα χιλιόμετρα φράχτη χωρίς να ρωτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;; Έπρεπε να ρωτηθεί πρώτα!!!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην επικίνδυνος υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρης Βότσας είπε πως ο ίδιος δεν μπορεί να φανταστεί μία ανθρωπότητα η οποία θα στηρίζεται στους φράχτες, «πάμε να φτιάξουμε μία ενωμένη Ευρώπη, δύναμη ειρήνης και ξαφνικά εμφανίζονται φράχτες στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στην Αυστρία».

Ανέφερε δε ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον η κυβέρνηση αποφάσισε να φτιάξει φράχτη, είναι να υπάρξουν συγχρόνως ανοιχτές δίοδοι για αυτούς που επιθυμούν άσυλο, επαναλαμβάνοντας ότι οι δρόμοι που ενδεχομένως χρησιμοποιήσουν οι διακινητές να μην είναι ο Έβρος, αλλά τα παράλια της Τουρκίας και του νομού Έβρου. Συμφώνησε ότι χρειάζεται «αυστηρή επιτήρηση και ιδίως όταν υπάρχει γνώση ότι μία χώρα χρησιμοποιεί ανθρώπους και τους πείθει να περάσουν στα σύνορα της Ελλάδας».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου