Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Τι να του πεις; Β.Λεκκας εικάζει ότι ο ιός είναι «εργαστηριακό κόλπο» αλλά ανησυχεί για το άνοιγμα των δημοτικών




Έχουν γίνει όλοι ειδικοί και προκαλούν χωρίς να έχουν ιδέα τι λένε!!

Το χειρότερο είναι ότι την χωρίς στοιχεία άποψη τους την αναδημοσιεύουν ΜΜΕ δημόσια αντί να τους κατακρίνουν για αυτή τους την ανευθυνότητα.

Την άποψη πως η πανδημία ίσως να είναι «εργαστηριακό κόλπο» εξέφρασε ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας, ο οποίος αναφερόμενος τον κορονοϊό σημείωσε πως «η παγκόσμια διακυβέρνηση παράγει ό,τι παράγει ώστε να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα και όχι το όφελος της ανθρωπότητας».

Αυτό το είπε ο ανεύθυνος τραγουδιστής στην εφημερίδα «Μακεδονία», μιλώντας για την πανδημία του κορονοϊού, που χωρίς να είναι ειδικός και να έχει στοιχεία τόνισε: «Δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά εικάζω, σε πολύ μεγάλο βαθμό, ότι όλο αυτό με την πανδημία είναι εργαστηριακό κόλπο. Μιλάμε για μία διαστροφή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που παράγει ό,τι παράγει για να μπορέσει να επιβάλει έναν έλεγχο όχι προς όφελος της ανθρωπότητας, αλλά για να εξυπηρετήσει τον εαυτό της και τα δικά της συμφέροντα».

Και αφού χωρίς να είναι ειδικός εικάζει ότι η πανδημία είναι εργαστηριακό κόλπο, ανησυχεί παράλληλα για τους πιθανούς κινδύνους που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν μαθητές και γονείς, σημειώνοντας πως «τώρα που άνοιξαν τα γυμνάσια είδα να εφαρμόζονται όσα περίμενα με τις μάσκες και τις αποστάσεις. Δεν είναι εύκολο, μην ζητάμε ευθύνες από τα παιδιά. Είναι δυνατόν να ελέγξεις έναν 16χρονο ή 17χρονο που βγαίνει και πηγαίνει σε καφέ; Επίσης με προβληματίζει όλο αυτό με τα μέτρα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα θέατρα.

«Ίσως χρειαζόταν ένα μεγαλύτερο περιθώριο εγκλεισμού για να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο η κατάσταση. Δεν βλέπω τον λόγο να πάνε μόνο 20 μέρες τα παιδιά στα σχολεία και μάλιστα εκ περιτροπής. Εγώ ως γονιός ανησυχώ όταν βάζω σε κίνδυνο το παιδί μου και εμένα» είπε ο πιστεύω ότι ο ιός είναι εργαστηριακό κόλπο!!!

Τι να πεις;;;;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου