Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Νέα ξεφτίλα Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν την πρόταση Μητσοτάκη να καταθέσουν στεφάνι στην MARFIN



Δεν φτάνει που δεν βρήκαν οι σύντροφοι να γράψουν λίγα λόγια του Τσίπρα γιατί δεν του βγαίνουν από μόνα τους, για τα θύματα της MARFIN, είναι και προκλητικοί για ακόμα μία φορά. 

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος σοβαρότητας ίσως επειδή ανοίγει και πάλι ο φάκελος της MARFIN που σημαίνει ότι κινδυνεύουν με φυλακή σύντροφοι, απορρίπτει την πρόσκληση Μητσοτάκη προς τους αρχηγούς όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων να παραστούν στα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας για τα θύματα της Marfin.

Με λίγα λόγια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει η πλακέτα για τα ακροαριστερά θύματα των συντρόφων, και θα πάνε μόνοι τους να καταθέσουν στεφάνι όπως τουλάχιστον λένε "τιμώντας" τους νεκρούς.

Αναφέρει στην να είχαμε να λέγαμε ανακοίνωσή του για την Marfin ο ΣΥΡΙΖΑ και με βαριά καρδιά:

«Όπως και τότε, τις δύσκολες μέρες του 2010, έτσι και σήμερα, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, παρά τις κατά καιρούς διχαστικές προσπάθειες, τιμά τα θύματα της Marfin.

Όπως τότε, έτσι και σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τον εντοπισμό και την τιμωρία των φυσικών αυτουργών του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία, στο τιμόνι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρίσκονται με επιλογή του κ. Μητσοτάκη οι ίδιοι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν τότε την υπόθεση χωρίς να εντοπίσουν και να οδηγήσουν τους ενόχους στη Δικαιοσύνη. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να πράξουν το καθήκον τους για την πλήρη διαλεύκανση της τραγωδίας.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξεχνά ότι η Δικαιοσύνη καταδίκασε τρία ανώτατα στελέχη της τράπεζας γιατί κλείδωσαν τους εργαζόμενους αναγκάζοντάς τους να δουλέψουν υπό την απειλή απόλυσης και απεφάνθη πως «ο θάνατος των υπαλλήλων της Marfin θα είχε αποφευχθεί εάν το συγκεκριμένο κατάστημα της οδού Σταδίου δεν είχε τεράστια προβλήματα ασφαλείας».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου